Post Reply

[Q] Is there anyway to "jump" the touch capability out?

OP JoshRoss70

25th July 2014, 11:11 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
I have an old GS3, and the glass, digitizer and lcd are all shot, but the phone is still functional. I can connect the phone to my tv, via HDMI cable, but have no ability of unlocking the phone, or doing anything with it. Is there any way to basically 'jump" the touch capability to something else, or do I have to have everything replaced?
25th July 2014, 10:10 PM   |  #2  
6th_Hokage's Avatar
Senior Member
Flag Los Osos
Thanks Meter: 576
 
1,097 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by JoshRoss70

I have an old GS3, and the glass, digitizer and lcd are all shot, but the phone is still functional. I can connect the phone to my tv, via HDMI cable, but have no ability of unlocking the phone, or doing anything with it. Is there any way to basically 'jump" the touch capability to something else, or do I have to have everything replaced?

yea I would say take it to get repaired cause theirs apps to lets you control your phone from computer but you need the touch to work on your phone to let it happen....but that's from what I know so far
25th July 2014, 10:56 PM   |  #3  
g_money's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 329
 
404 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I would get estimates on repair, but also check on the price of a used/refurbished phone. My daughter got her screen repaired for about $120 (don't know what all was repaired/replaced). Broke it again and bought a used replacement for about $110. I think (IMHO) that used s3's are worth the money...

Sent from my SPH-L710 using Xparent Cyan Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to g_money For This Useful Post: [ View ]
26th July 2014, 10:41 PM   |  #4  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Flag Garrett, IN
Thanks Meter: 28,269
 
15,489 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JoshRoss70

I have an old GS3, and the glass, digitizer and lcd are all shot, but the phone is still functional. I can connect the phone to my tv, via HDMI cable, but have no ability of unlocking the phone, or doing anything with it. Is there any way to basically 'jump" the touch capability to something else, or do I have to have everything replaced?

Touch won't work without the digitizer... Like said above you can probably buy a used one for what it will cost you to fix it. I got two refurbs for $150 each like 6 months ago... in perfect condition. They're probably even cheaper now.

The Following 2 Users Say Thank You to bilgerryan For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
broken screen, sprint galaxy s3
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes