S6 Pre-orders on T-Mobile are Arriving

T-Mobile appears to be first off the mark with delivering the S6, as some customers are already … more

Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Bluetooth not working after upgrade to AOSB 1.3.6

9th July 2014, 04:03 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
I've been running AOSB on SGH-T999 for several months. Upgraded to AOSB 1.3.6 (Android 4.4.4) yesterday and Bluetooth is no longer functioning and will not pair with any Bluetooth devices, i.e. my phone does not see any devices and other devices do not see my phone. I've reinstalled the ROM (wiped cache and dalvik only, not a clean install; was previously on 1.3.5).

Build #: cm_d2lte-userdebug 4.4.4 KTU84P 30a2494bce test-keys
CyanogenMod version: 11-20140628-unofficial-d2lte
Baseband: Y999UVDLJA
Kernal: 3.4.95-cyanogenmod-gd55ed95

Anyone else experiencing this issue with AOSB 1.3.6 or any other ROM?
Last edited by yardsale; 10th July 2014 at 12:24 AM.
10th July 2014, 03:31 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Ditto
Quote:
Originally Posted by yardsale

I've been running AOSB on SGH-T999 for several months. Upgraded to AOSB 1.3.6 (Android 4.4.4) yesterday and Bluetooth is no longer functioning and will not pair with any Bluetooth devices, i.e. my phone does not see any devices and other devices do not see my phone. I've reinstalled the ROM (wiped cache and dalvik only, not a clean install; was previously on 1.3.5).

Build #: cm_d2lte-userdebug 4.4.4 KTU84P 30a2494bce test-keys
CyanogenMod version: 11-20140628-unofficial-d2lte
Baseband: Y999UVDLJA
Kernal: 3.4.95-cyanogenmod-gd55ed95

Anyone else experiencing this issue with AOSB 1.3.6 or any other ROM?


This Happened to me as well, even did a complete wipe and even ended up reflashing the modem file due to losing service/baseband..... anyone know of a solution?
10th July 2014, 04:56 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Just flash in TWRP three times. Works every time for me.
10th July 2014, 06:55 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Dr. Singh IT Guru

Just flash in TWRP three times. Works every time for me.

I'll try it again with TWRP. Ever since the AOSB OTA went live, I've been flashing through the application, perhaps there is some interference. Will flash this evening directly through TWRP and report results following.

Thanks.
11th July 2014, 01:44 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by yardsale

I'll try it again with TWRP. Ever since the AOSB OTA went live, I've been flashing through the application, perhaps there is some interference. Will flash this evening directly through TWRP and report results following.

Thanks.

Reflashed several more times through TWRP, no change, Bluetooth still not working.
12th July 2014, 03:19 PM   |  #6  
mp3deviant721's Avatar
Senior Member
Flag Eau Claire
Thanks Meter: 273
 
703 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Some ROMs for the d2lte do not have working BT at this time. There are a few that have working BT however. I don't know all of them that have working BT, but I know that Carbon for sure has working BT.

GS³: Carbonized, LeanKernel'd, Philz'd
The Following User Says Thank You to mp3deviant721 For This Useful Post: [ View ]
18th July 2014, 11:53 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by mp3deviant721

Some ROMs for the d2lte do not have working BT at this time. There are a few that have working BT however. I don't know all of them that have working BT, but I know that Carbon for sure has working BT.

GS³: Carbonized, LeanKernel'd, Philz'd

Thanks, mp3deviant721. I noticed many others are having the same problem. For now, I'll do without BT and wait for the next release of AOSB, if my BT withdrawals get too severe, I'll revert to the previous version.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes