Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] CM11 Not Working On My Galaxy S3

OP Androidn00b22

7th July 2014, 10:02 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Help! I can't install cm11 to my Samsung Galaxy S3 it keeps saying
assert failed: getprop("ro.bootloader") == "T999UVUENC2"
also im on Android 4.3 jb
Last edited by Androidn00b22; 7th July 2014 at 10:03 PM. Reason: Messed up spelling
8th July 2014, 05:20 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
871 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
What recovery are you using?
8th July 2014, 06:53 AM   |  #3  
iKoolkid's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 163
 
921 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
I suggest to flash a newer version of your recovery

Sent from my GalaxyS III
8th July 2014, 02:27 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Cm11 Not Working On S3
I was using TWRP 2.7.1.0
9th July 2014, 09:33 AM   |  #5  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,486
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
What is your device model and current firmware build? (Not the rom, but the firmware)

In terminal emulator enter

getprop ro.bootloader
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes