Google Announces Plans for Projects Titan, Loon and Link

The post Google Announces Plans for Projects Titan, Loon and Link appeared first on … more

Here’s What the HTC One M9 Camera Can Do

more

Get S6 Edge’s Notifications with Edge Color Notification

The post Get S6 Edge’s Notifications with Edge Color Notification … more

Intel at MWC 2015: New Chip Branding and Details

more
Post Reply

[Q] Phone will only boot-loop... No matter WHAT!!

OP JeffreeHomicyde

29th July 2014, 10:52 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Hey everyone... Im in a serious situation... I have scoured the entire internet trying to find a solution to my boot loop problem, but it isnt looking good... I originally had an older version of CWM, then a while back I flashed the original stock recovery and used the phone that way... well recently, I got bored and wanted something better than the 4.1.2 JB stock mod, and wanted something a little more, new! (which is why were all here, yeah?) anyways, I reflashed CWM (i dont remember which one, but it had to be older) and kept getting the dreaded STATUS 7... so, I moved up to PhilZ Touch 6 (CWM 6.0.4.5), and was able to flash 4 different roms..... but EVERY single one of them just boot loops... Also, I would have cleared DALVIK cache (in both older and NEWER CWM), but it doesnt do a damn thing... like it literally flickers the screen for a half second, and goes right back to where I was..... I just need a working phone!!! I honestly dont give a damn what OS I am using, I just cant go another day without my phone. Any and all help is much much much appreciated.... (Crosses fingers)

I am also getting every sort of E: cannot do this or that or mount bla bla bla...

I am still able to get into recovery, sync with Odin and do minimal things... Only thing it WONT do is BOOT! o.O
Last edited by JeffreeHomicyde; 29th July 2014 at 11:00 PM. Reason: forgot something!
30th July 2014, 02:15 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Windsor
Thanks Meter: 24
 
150 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by JeffreeHomicyde

Hey everyone... Im in a serious situation... I have scoured the entire internet trying to find a solution to my boot loop problem, but it isnt looking good... I originally had an older version of CWM, then a while back I flashed the original stock recovery and used the phone that way... well recently, I got bored and wanted something better than the 4.1.2 JB stock mod, and wanted something a little more, new! (which is why were all here, yeah?) anyways, I reflashed CWM (i dont remember which one, but it had to be older) and kept getting the dreaded STATUS 7... so, I moved up to PhilZ Touch 6 (CWM 6.0.4.5), and was able to flash 4 different roms..... but EVERY single one of them just boot loops... Also, I would have cleared DALVIK cache (in both older and NEWER CWM), but it doesnt do a damn thing... like it literally flickers the screen for a half second, and goes right back to where I was..... I just need a working phone!!! I honestly dont give a damn what OS I am using, I just cant go another day without my phone. Any and all help is much much much appreciated.... (Crosses fingers)

I am also getting every sort of E: cannot do this or that or mount bla bla bla...

I am still able to get into recovery, sync with Odin and do minimal things... Only thing it WONT do is BOOT! o.O

Have you tried to flash a stock rom through odin? It'll restore your kernel, recovery and system back to stock and should not bootloop.

What carrier are you with?
30th July 2014, 02:19 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by chevymeister

Have you tried to flash a stock rom through odin? It'll restore your kernel, recovery and system back to stock and should not bootloop.

What carrier are you with?

Yes, of course. I have been online for 2 days straight trying to fix this issue and tried MANY "FIXES" for similar issues, but no Cigar...

I am with TMO (SGH-T999L) US, btw
30th July 2014, 02:25 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
I would sincerely love just to have my phone back and operation-able..... weather an old custom ROM or back to factory 4.1.2 ... I truly dont mind either way, I just need her working again. lol
30th July 2014, 03:36 AM   |  #5  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,548
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
You need to factory reset most likely. Wiping dalvik alone doesn't usually solve boot hangs. Factory resetting almost always does.
31st July 2014, 10:37 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by DocHoliday77

You need to factory reset most likely. Wiping dalvik alone doesn't usually solve boot hangs. Factory resetting almost always does.

That did absolutely nil. Tried it many many times over...

I think a sensitive folder got deleted or something. I just had them send me a replacement. Thanks!
31st July 2014, 11:12 PM   |  #7  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,548
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Ok. Sorry I couldn't help. Glad to hear you're getting it taken care of though!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes