Post Reply

[Q] Freeze every time i restart phone, runs fine after factory reset

OP coma73

22nd August 2014, 06:50 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
ive been running alliance rom, for quite a while, at least a year without issue, recently though every time i reboot it freezes at the samsung logo. if i factory rest and wipe all data i can use my phone again, and appears to run fine. but as soon as i reboot or shut down it hangs again. tried to reinstall alliance rom but i get an error. im afraid to do anything now in fear of having a phone that doesnt work at all. any ideas?
22nd August 2014, 08:19 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i tried flashing the rom again from scratch and still had the problem. not sure what to do now. never encountered this problem before.
23rd August 2014, 04:14 AM   |  #3  
poppers162's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
238 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by coma73

i tried flashing the rom again from scratch and still had the problem. not sure what to do now. never encountered this problem before.

Did you make a backup of your stock rom? If so, I would restore it and see if the problem persists. If not, try another rom or the same rom again.

Sent from my SCH-I535 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank