Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

MMS pictures won't send

OP NeCr0mStR

1st July 2014, 07:13 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Hey guys. I did do searching on this, and I am not sure if I found information that works for the Verizon S3 or not since none of it is really clear what phones it is a fix for or the carriers.

Short story long, I have PA 4.4 final with leankernel and I can't send MMS messages, just sits at sending. I can send them with hangouts as NOT MMS messages but that is expected. I found the link below as maybe a fix, but it is a year old:

http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=12368

Any help on this would be great as it is pretty annoying not to be able to use this functionality.
1st July 2014, 10:55 PM   |  #2  
Sandman-007's Avatar
Recognized Contributor
Flag Newnan
Thanks Meter: 1,997
 
2,877 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Pret certain its an AOSP issue with the newer radios. Flash the MB1 radio and see If that fixes things

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
3rd July 2014, 01:51 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Sandman-007

Pret certain its an AOSP issue with the newer radios. Flash the MB1 radio and see If that fixes things

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk



Switched back to the MB1 firmware and was able to send via MMS with LTE on. I had been using the MF1.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes