FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

S3 Deleting my gmail accounts after adding 2 ?

30th April 2015, 09:51 PM |#1  
Fry_Man's Avatar
OP Junior Member
Flag New Bern, NC
Thanks Meter: 1
 
More
(Originally posted in the I9300 forums, But mine is a verizon)

So after my droid X shattered i picked up a Galaxy S3 off swappa and i love it. Until now... I have 2 gmail accounts currently. I am phasing one out since it is under a sub domain of gmail. The non -profit i worked for used gmail to handle all customer and technician info and emails. It allowed us to avoid renting a mail server or paying a ton.

Long story short its got a @pinelink ending. The problem is that email address's on gmail with a diff sub domain cannot get a lot of the features and add on's that a std gmail address get. So i created a new email on gmail, synced with old info and have the messages being forwarded to new email.

Problem starts when i try to add both accounts to my S3, If i add one, say the old email. works fine, And all my games and apps recognize the old address so i dont loose everything. When i add the second account, after the setup wizard where it ask's you is it new or existing? address and password, and click add arrow, POOF. Phone drops BOTH emails like they were never even there. If i don't add 2 its fine.

Doesn't matter what order i add them or what i do after. If just immediately says account added, check under accounts and nothing is there.

Any help is appreciated. Also i needed to know if there is a easy way to root the Verizon version yet? i was under the impression Verizon locks the boot-loader.

Specs:
Verizon S3 SCH-I535
Android 4.3
Kernel: 3.0.31-2198062
Unrooted, To scarred to try.
 
 
4th May 2015, 06:38 PM |#2  
Fry_Man's Avatar
OP Junior Member
Flag New Bern, NC
Thanks Meter: 1
 
More
Wow no one?

I can't be the only one who ever had this problem.
4th May 2015, 08:03 PM |#3  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,080
 
More
Quote:
Originally Posted by Fry_Man

Wow no one?

I can't be the only one who ever had this problem.

I use 3 email accounts through Gmail, I never replied because I don't have this issue

My fiancee has a work email tied to her phone through Gmail like what you were describing but hers also doesn't seem to have any issues

Sent from my Nexus 5
4th May 2015, 08:56 PM |#4  
Fry_Man's Avatar
OP Junior Member
Flag New Bern, NC
Thanks Meter: 1
 
More
Well,

Its so dumb. When i add my gmail or @pinelink account if works fine. When i add both together, it will get to the last page of the add account wizard and when u press finish or the arrow, it takes u back to account list and nothing is there. Also phone alerts i need a "backup account" like all the account were deleted.

why is it always me. i sware to god i have no luck at all. its always something.

Well thanx anyway
4th May 2015, 11:48 PM |#5  
Fry_Man's Avatar
OP Junior Member
Flag New Bern, NC
Thanks Meter: 1
 
More
bump
5th May 2015, 02:06 AM |#6  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,080
 
More
Quote:
Originally Posted by Fry_Man

Well,

Its so dumb. When i add my gmail or @pinelink account if works fine. When i add both together, it will get to the last page of the add account wizard and when u press finish or the arrow, it takes u back to account list and nothing is there. Also phone alerts i need a "backup account" like all the account were deleted.

why is it always me. i sware to god i have no luck at all. its always something.

Well thanx anyway

Sorry I couldn't be more help. Thankfully I've never had to many issues adding accounts

Sent from my Nexus 5
5th May 2015, 08:30 AM |#7  
Fry_Man's Avatar
OP Junior Member
Flag New Bern, NC
Thanks Meter: 1
 
More
no worries, maybe ill try doing a factory reset and give it a go
5th May 2015, 08:44 AM |#8  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,080
 
More
Quote:
Originally Posted by Fry_Man

no worries, maybe ill try doing a factory reset and give it a go

Its definitely worth a shot

Sent from my Nexus 5
7th May 2015, 09:38 PM |#9  
Fry_Man's Avatar
OP Junior Member
Flag New Bern, NC
Thanks Meter: 1
 
More
Last Bump ;-(
7th May 2015, 10:36 PM |#10  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,080
 
More
Quote:
Originally Posted by Fry_Man

Last Bump ;-(

No luck with the factory reset eh?

Sent from my Nexus 5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes