True Silent Mode for Lollipop – XDA Xposed Tuesday

The post True Silent Mode for Lollipop XDA Xposed Tuesday appeared first on … more

List of Edge Panel Compatible Apps

more

Google Announces Plans for Projects Titan, Loon and Link

The post Google Announces Plans for Projects Titan, Loon and Link appeared first on … more

Here’s What the HTC One M9 Camera Can Do

more
Post Reply

Soft buttons on vzw s3

OP h4x0rj3ff

2nd July 2014, 03:36 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Tri-Cities, Michigan
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Im on cm11 nightlies and i enabled soft buttons on my s3 and when I go into settings and try to tap on buttons it crashes. Anyome know a fix?

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404264986037.jpg
Views:	62
Size:	36.8 KB
ID:	2828026Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404265002441.jpg
Views:	62
Size:	48.5 KB
ID:	2828029

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
2nd July 2014, 05:39 AM   |  #2  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 943
 
5,076 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by h4x0rj3ff

Im on cm11 nightlies and i enabled soft buttons on my s3 and when I go into settings and try to tap on buttons it crashes. Anyome know a fix?

Attachment 2828026Attachment 2828029

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

There's a build.prop mod.

Add this at the end of the build.prop in the system folder

qemu.hw.mainkeys=0

Reboot and it should be enabled

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2
2nd July 2014, 11:27 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Tri-Cities, Michigan
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by ShapesBlue

There's a build.prop mod.

Add this at the end of the build.prop in the system folder

qemu.hw.mainkeys=0

Reboot and it should be enabled

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2

As my screenshot suggest and as I said in my post I've done this... My problem is I want to switch the back button and the recent button. I go into settings and buttons crashes settings...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
3rd July 2014, 03:10 AM   |  #4  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 943
 
5,076 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by h4x0rj3ff

As my screenshot suggest and as I said in my post I've done this... My problem is I want to switch the back button and the recent button. I go into settings and buttons crashes settings...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Im not sure how to remap the buttons

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2
3rd July 2014, 03:22 AM   |  #5  
OP Junior Member
Flag Tri-Cities, Michigan
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
I know how to remap my hardware buttons. I don't think you even understand what I'm trying to do. My settings for buttons crashes and I want to know why. See picture



Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
3rd July 2014, 02:22 PM   |  #6  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 943
 
5,076 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by h4x0rj3ff

I know how to remap my hardware buttons. I don't think you even understand what I'm trying to do. My settings for buttons crashes and I want to know why. See picture



Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Your trying to switch the buttons around I get that. I'm trying to help you. If you don't want help don't ask for it. Being rude doesn't help at all

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to ShapesBlue For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2014, 07:03 PM   |  #7  
Sandman-007's Avatar
Recognized Contributor
Flag Newnan
Thanks Meter: 2,208
 
3,070 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by h4x0rj3ff

I know how to remap my hardware buttons. I don't think you even understand what I'm trying to do. My settings for buttons crashes and I want to know why. See picture



Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

I suggest u lose the rude attitude if you want help. Its likely a bug with the ROM and needs to be reported in the respective ROM thread. Can u get a logcat? Post that for the Dev to look at.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Sandman-007 For This Useful Post: [ View ]
4th July 2014, 05:21 AM   |  #8  
OP Junior Member
Flag Tri-Cities, Michigan
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
And this is why I don't post here. I wasn't being rude sorry it came off that way. O well figures it out myself... You guys need to grow up...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
4th July 2014, 05:25 AM   |  #9  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 943
 
5,076 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by h4x0rj3ff

And this is why I don't post here. I wasn't being rude sorry it came off that way. O well figures it out myself... You guys need to grow up...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Dude I was simply trying to help, there was no need for an attitude.

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes