OnePlus DR-1 Quadcopter Drone Available for Purchase

OnePlus has been teasing a new product for a while now, hailing it as a … more

KDZ of Android 5.0.1 Captured for T-Mobile LG G3

T-Mobile US is yet to release the 20B Lollipop build for the LG G3. Luckily enough, you … more

Build Custom Stock Kernel with Linaro GCC 4.9.1

With this guide for Sony devices, you will learn how to build a kernel using the Linaro … more

What’s Your Biggest Reason for Not Owning an iPhone?

With XDA being a community of Android enthusiasts, it is not uncommon to see … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

128GB MicroSD card for S3 ??!!

2nd July 2014, 10:39 PM |#21  
Member
Thanks Meter: 4
 
30 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I was also thinking of getting one
3rd July 2014, 09:07 PM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
130 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Clark789

No, it won't. I didn't notice any slow down after changing the card from 64Gb to 128 GB. The only thing i noticed was, that my music player (Neutron) took a while for scanning the card. But this was only on the first time. After that it runs absolutely flawless...

Regards
Clark

Thank you for your infomation.Since it wouldn't slow down the phone,I would like to have a 64GB one.128GB cost too much...
6th July 2014, 02:21 AM |#23  
DarkGeekMSZ's Avatar
Junior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
I haven't tried it personally but it will works as the s3 can carry 128gb of external sdcard
and it is exFat
6th July 2014, 07:59 PM |#24  
bigbrd222's Avatar
Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 14
 
79 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I got a 64GB Sandisk SDXC card which was giving me some problems at first. FAT32 would give noticeably slower speeds (music skipping, etc.) whereas exFAT was quick but would often give errors when writing to the card.
I went and formatted it, removing the small (~16mb, I think) offset partition, and reformatted as exFAT and it's been working fine since then.
When putting it into my PC from the phone I get a "storage may be corrupted" dialog, but simply clicking "find and fix errors" makes it work fine straight away
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes