5,594,564 Members 32,890 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sony Ericsson LiveView needs constantly reconnecting with S3

Tip us?
 
jaykeeley
Old
#1  
jaykeeley's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 95
Join Date: Sep 2010
Location: Leeds
Default Sony Ericsson LiveView needs constantly reconnecting with S3

I've been using the liveview with my old X10 for a while, no problems. Upgraded to S3 and now it needs to be constantly reconnected anyone else have this problem or found a solution?
 
AMoosa
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 175
Posts: 1,339
Join Date: Sep 2006
Install live charm from the market
HTC One M8, Galaxy Note 8.0
United Kingdom
Three UK

Previously owned - Galaxy S4, Sony Xperia Z, Nexus 7, Galaxy S3 Pebble Blue and White, Asus Transformer Prime, Galaxy Note, Galaxy Nexus, Galaxy Tab 10.1, HTC Desire S, Galaxy S2, Galaxy S, Motorola XPRT, Motorola Xoom, HTC Desire Z, HTC Desire, Motorola Milestone, Nexus One, HTC Hero, HTC Touch Pro 2, HTC Athena, HTC Touch Pro, HTC Universal (that's all I can think of for now...)
 
Strainer
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Feb 2009
Default Liveview on Galaxy S3

I also recently bought a Liveview for my Galaxy S3. It worked pretty fine actually, there is only one big issue I can't seem to resolve:

Everytime my Liveview becomes disconnected (due to me being to far away from my mobile phone) I need to confirm on my Galaxy S3 that LiveView is allowed to pair with my device. This is so tedious, I tried to fix it with all the various fixes around the net (even bought LiveViewManager) and it seemed to work at a point, but now it's just back to this annoying behaviour.

Any chance to get auto pairing to work without needing to pull out my phone everytime?

Thanks
 
Ziegomigo
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Aug 2012
Default SE LiveView and Samsung Galaxy S3

Hi, i just bought the SE LiveView Display, but I allways get this bluetooth request too.
Have you allready found a soulution for this problem ?

I also bought the LiveView Manager, but it did not helped !

THX 4 help
 
PHiL_G4
Old
#5  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 59
Join Date: Sep 2005
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=226

Nexus 4 16GB
Nexus 7 32GB 3G
 
aperali
Old
#6  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 72
Join Date: Mar 2004
Location: Rio de Janeiro
Same here. Did anyone know an app that can auto reply for Bluetooth pin requested from liveview?
Regards,

Alex
 
Avalun
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 124
Join Date: Feb 2009
Hi, I have that issue too, it seems the S3 with 4.2.1 doesn't use the linkkeys anymore. I have MBW-150 with burnt out Display so i switched to the live view, but the mbw works fine. the linkkeys file is empty, there are none of my pairded devices in here i tried a grep -Hirn 30\:39\:26 /data/* > live.txt
there is massive stuff in /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db, but i coudn't get a clue about it.
 
Avalun
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 124
Join Date: Feb 2009
I found it out! It reconnects without the Pin-Window!

I was wrong, it still uses the linkkeys.
so you need to go and edit the following:

/data/misc/bluetoothd/<BT-MAC>/linkkeys

if you don't know the liveview mac just look in the file:
/data/misc/bluetoothd/<BT-MAC>/names

in the linkkeys I already had:
39:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 4 0

then i paired my nexus 7 with the s3 for inet and there i found out:

00:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 5 0

so I changed it to:
39:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 5 0

since then I am fine
The Following User Says Thank You to Avalun For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dafsoftware
Old
#9  
Member
Thanks Meter 37
Posts: 58
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by Avalun View Post
I found it out! It reconnects without the Pin-Window!

I was wrong, it still uses the linkkeys.
so you need to go and edit the following:

/data/misc/bluetoothd/<BT-MAC>/linkkeys

if you don't know the liveview mac just look in the file:
/data/misc/bluetoothd/<BT-MAC>/names

in the linkkeys I already had:
39:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 4 0

then i paired my nexus 7 with the s3 for inet and there i found out:

00:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 5 0

so I changed it to:
39:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 5 0

since then I am fine

It's not working for me, In my case I tried sharing internet with a windows pc, no autorization needed, but when I change the file with liveview's address it starts asking for confirmation again
 
fylim
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 518
Join Date: Sep 2007
Location: PETALING JAYA
Quote:
Originally Posted by Avalun View Post
I found it out! It reconnects without the Pin-Window!

I was wrong, it still uses the linkkeys.
so you need to go and edit the following:

/data/misc/bluetoothd/<BT-MAC>/linkkeys

if you don't know the liveview mac just look in the file:
/data/misc/bluetoothd/<BT-MAC>/names

in the linkkeys I already had:
39:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 4 0

then i paired my nexus 7 with the s3 for inet and there i found out:

00:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 5 0

so I changed it to:
39:xx:xx:xx:xx:xx DFBHF58FH7390FHBKLF 5 0

since then I am fine
Hey this works for me

1. Pair LiveView
2. Make Change from 04 to 05 at the end of the string.
3. Restart phone.

Then Liveview don't keep prompting for passcode every time it tries to connect.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more

HTC Releases Dual Lens SDK for the HTC One M8 (2014)

One of the highlights of the HTC One M8is its new dual lens camera system. Termed … more