Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MODEMS] I9305 CWM Flashable Modems

OP txr33

23rd November 2012, 10:55 PM   |  #1  
txr33's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag QLD
Thanks Meter: 3,521
 
1,823 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
We don't have a thread with our modems in a flashable zip so here is a list of Modems I have got a hold of for the I9305

If anyone has any others feel free to add to the thread

Link To All Modems

What modems I have at the moment

I9305

BUALI6

DXALI7

XXALI5

XXALI9

XXALJ2

XXALK2

ZHALI2

AEALK2

XXALI7 (Thanks flydutch)

XXALK3 (Thanks flydutch)

XXBLL3

XXBLL5 (Thanks AndyCr15)

XXBMA2

XXCMB2

XXBMC1 (Thanks Kinmach)

XXBMD1 (Thanks djembey)

XXBMD5

XXBME1

BVBMF1

I9305T

UBALK2

DVALI5

DVBLL3

UBBMB2

DVBME1

I9305N

XXALI8 (Thanks MrPontus)

XXBLL1 (Thanks MrPontus)

XXBMC2


Flashing Instructions

Download modem
Put flashable zip on sdcard
Boot into recovery
Flash modem file
Reboot
Last edited by txr33; 17th July 2013 at 12:31 PM.
The Following 84 Users Say Thank You to txr33 For This Useful Post: [ View ]
23rd November 2012, 11:00 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
359 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Thx Mate!!!

Regards

Sonic
24th November 2012, 02:13 AM   |  #3  
_ray_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
152 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
great job m8, keep up the good work
24th November 2012, 02:25 AM   |  #4  
kinmach's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
119 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
The good work
Thank you txr33 share.
26th November 2012, 11:22 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
At the risk of invoking the XDA idiot seeking missiles - are all of these modems "safe" to try on any network?

I'm on T Mobile UK, and suffering horrendous connectivity problems when I am at work. Eager to try out a few modems to see if I can lock onto a better signal, but I'm sure I read something once saying that T Mobile require specific modems because of something particular to their network?
26th November 2012, 11:45 AM   |  #6  
winwiz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 644
 
1,946 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Brilliant mate.

Which is the UK EE model?
26th November 2012, 02:24 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Thx, greate work, now I can use the modem that I want.
27th November 2012, 05:12 AM   |  #8  
playwithonehand's Avatar
Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 12
 
56 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Thanks so much! Can someone recommend the best modem for Optus Australia please ?

Sent from my GT-I9305 using xda premium
28th November 2012, 11:46 AM   |  #9  
MrPontus's Avatar
Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 12
 
94 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
is it a good or bad idea for me to flash one of these modems?

I have the GT-I9305N (LTE 900/1800/2600)

my current modem is I9305NXXALI8

edit: I flashed and it seems to work ok
edit2: 4G and 3G broke, only have "E" now and a ****ty 0.05Mbps...
Last edited by MrPontus; 2nd December 2012 at 02:12 PM.
28th November 2012, 03:38 PM   |  #10  
Member
Flag Cagliari
Thanks Meter: 9
 
70 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
New Modem XXALI7
New modem for you all extracted from T-Mobile Germany:

https://www.dropbox.com/s/tnkwkvikawac3u7/XXALI7.zip

txr33 can you add it to your first post?

Greets
Last edited by flydutch; 28th November 2012 at 03:41 PM.

The Following 2 Users Say Thank You to flydutch For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes