Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,147 Members 48,661 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][I9305][18 AUG][[rXTREME.JB.4.3-V5.2]] || [rXTREME JB 4.1.2-V.14.1][AROMA]

Tip us?
 
inzaghi75
Old
#11  
inzaghi75's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,677
Posts: 2,735
Join Date: Oct 2009
Can I use it on German Vodafone LTE version?
 
r_i_x
Old
(Last edited by r_i_x; 3rd December 2012 at 01:44 AM.)
#12  
r_i_x's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 838
Posts: 619
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by inzaghi75 View Post
Can I use it on German Vodafone LTE version?
yes sir, i believe you can... i don't have german vodafon but it should, if got errors pls report. Thnx. don't forget to backup first.

Main Device: Samsung Galaxy SIII GT I9305
ROM: rXTREME for I9305
2nd Device: HTC HD2 EU
ROM:NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10


if you like what I did or help in some way tokens of appreciation accepted paypal: r_i_x@yahoo.com




<<<click THANKS will do don't just say it! Hit it!
The Following 2 Users Say Thank You to r_i_x For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xvacidbathvx
Old
(Last edited by xvacidbathvx; 3rd December 2012 at 04:05 AM.)
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Dec 2012
Thumbs up thank you

Quote:
Originally Posted by r_i_x View Post
If you did a full wipe before install then it should not be laggy. You may reflash again with full wipe.

Usually before I install and change things after I flashed a new custom rom, at first boot I let it rest for a while and reboot...rest again then after that now install apps or restore titanium backups, it's NOT a must but works sometimes ones booted there are still working/loading on the background before all fully loaded.

EDIT:
by the way I'm currently testing some added battery tweaks and speed tweaks might update soon once done. For now I'll let my phone sleep and see what happens tomorrow.

cheers!
Thank you. my problem was I hadnt wipe the dilvak cache before install it is now running smooth as butter again. Thank u for your hard work and time on this rom......Its awesome
 
r_i_x
Old
#14  
r_i_x's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 838
Posts: 619
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xvacidbathvx View Post
Thank you. my problem was I hadnt wipe the dilvak cache before install it is now running smooth as butter again. Thank u for your hard work and time on this rom......Its awesome
My pleasure enjoy

Sent from my GT-I9305 using xda premium
Main Device: Samsung Galaxy SIII GT I9305
ROM: rXTREME for I9305
2nd Device: HTC HD2 EU
ROM:NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10


if you like what I did or help in some way tokens of appreciation accepted paypal: r_i_x@yahoo.com




<<<click THANKS will do don't just say it! Hit it!
The Following User Says Thank You to r_i_x For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
salmannizam
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2010
Smile 4g data connection

Hi there could u assist which modem is feasible to be used in singapore as I do not get my 4G data connection on my s3 LTE upon flashing ur ROM 4.1.2 any suggestions .Thanks
 
leamoor
Old
#16  
leamoor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 145
Posts: 299
Join Date: Dec 2010
Location: hong kong
Quote:
Originally Posted by salmannizam View Post
Hi there could u assist which modem is feasible to be used in singapore as I do not get my 4G data connection on my s3 LTE upon flashing ur ROM 4.1.2 any suggestions .Thanks
Go to Settings/More settings/Mobile networks/Network mode/GSM only/
reboot your device,then go to Network mode again/select/LTE/GSM/WCDMA(Auto mode)
now your 4G network should be working
The Following 2 Users Say Thank You to leamoor For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
r_i_x
Old
#17  
r_i_x's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 838
Posts: 619
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
sorry just arrived from work...

good thing got good people around xda, kind enough to help answer. thnx leamoor.
Main Device: Samsung Galaxy SIII GT I9305
ROM: rXTREME for I9305
2nd Device: HTC HD2 EU
ROM:NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10


if you like what I did or help in some way tokens of appreciation accepted paypal: r_i_x@yahoo.com




<<<click THANKS will do don't just say it! Hit it!
 
xvacidbathvx
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by xvacidbathvx View Post
Thank you. my problem was I hadnt wipe the dilvak cache before install it is now running smooth as butter again. Thank u for your hard work and time on this rom......Its awesome
Dang got home and I keep getting a error for my wifi it comes up as disabled after trying to obtain a ip address . I have reset my home modem and rebooted phone. , no wipes done. Any suggestions on how to fix this*even a point in the right direction to read up on this..so I dont waste to much of your time
 
r_i_x
Old
(Last edited by r_i_x; 4th December 2012 at 04:51 AM.)
#19  
r_i_x's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 838
Posts: 619
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xvacidbathvx View Post
Dang got home and I keep getting a error for my wifi it comes up as disabled after trying to obtain a ip address . I have reset my home modem and rebooted phone. , no wipes done. Any suggestions on how to fix this*even a point in the right direction to read up on this..so I dont waste to much of your time
Hmm I'm not having those issues.

Are other devices able to connect to your wifi? Might be on your modem/routers channel?

Anyway you can try these fixes:

http://www.gottabemobile.com/2012/07...tion-problems/
Main Device: Samsung Galaxy SIII GT I9305
ROM: rXTREME for I9305
2nd Device: HTC HD2 EU
ROM:NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10


if you like what I did or help in some way tokens of appreciation accepted paypal: r_i_x@yahoo.com




<<<click THANKS will do don't just say it! Hit it!
 
xvacidbathvx
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Dec 2012
Default koffin 148

Quote:
Originally Posted by r_i_x View Post
Hmm I'm not having those issues.

Are other devices able to connect to your wifi? Might be on your modem/routers channel?

07/11/how-to-fix-samsung-galaxy-siii-wi-fi-connection-problems/[/url]
Yeah everything else is connecting to the modem. Ill will try your link now. I have tried to dial #0011# but it gives me a error something abour su modified to ss or vice versa

Tags
samsung galaxy i9305 jelly bean
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes