Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[WARNING! + GUIDE] Backup and Restore IMEI / NV Data Procedure for GT-I9305

OP lyriquidperfection

21st October 2012, 12:02 PM   |  #21  
juDGEY2k10's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 82
 
680 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Works great thanks loads
21st October 2012, 12:08 PM   |  #22  
Member
Flag Hobart, Tasmania
Thanks Meter: 24
 
91 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Thumbs up
Well the secret plan i had was send it back when you finished with it hopefully working

was kind of hoping for a win win kinda situation.


Quote:
Originally Posted by lyriquidperfection

Sounds good but don't you need it to get insurance replacement?

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

21st October 2012, 12:24 PM   |  #23  
OP Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Flag Nottingham
Thanks Meter: 2,596
 
2,501 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by narcarsiss

Well the secret plan i had was send it back when you finished with it hopefully working

was kind of hoping for a win win kinda situation.

If I get it working then that will certainly help me to help others.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
21st October 2012, 01:19 PM   |  #24  
Member
Flag Kinloss
Thanks Meter: 3
 
33 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Unhappy
PLEASE IGNORE THIS DUP OF OTHERS POSTS
Quote:
Originally Posted by
[B

[LIST][*]Dial *#7284# on your phone to access PhoneUtil and select 'Qualcomm USB Settings' at the bottom. Now select 'RNDIS + DM + MODEM' and press 'OK' to return to the previous screen. Now press your 'Back' key to exit PhoneUtil. Your phone is now in DIAG Mode.
[/B]

I do not have the option for qualcomm usb - just get the following:-

UART
Modem
or
PDA

USB
Modem
PDA

Save/Reset

Galaxy i9305 LTE Titanium
there are also no options available when pressing the menu key, so nothing i can see there.

Any advice appreciated as i have lost my IMEI etc and would like to PM you after i set up the software for guidance.

Cheers.
eXc
Last edited by fallendevil; 21st October 2012 at 01:27 PM. Reason: duplicate of others posts - sorry
21st October 2012, 02:27 PM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
436 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
That is 2 instances now where a lost IMEI seems to remove the Qualcomm menu option!
21st October 2012, 02:29 PM   |  #26  
Member
Thanks Meter: 6
 
58 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by fallendevil

PLEASE IGNORE THIS DUP OF OTHERS POSTS


I do not have the option for qualcomm usb - just get the following:-

UART
Modem
or
PDA

USB
Modem
PDA

Save/Reset

Galaxy i9305 LTE Titanium
there are also no options available when pressing the menu key, so nothing i can see there.

Any advice appreciated as i have lost my IMEI etc and would like to PM you after i set up the software for guidance.

Cheers.
eXc

Looks like you are in the same boat as me, looks like we're going to have to wait for the workaround.
21st October 2012, 02:38 PM   |  #27  
OP Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Flag Nottingham
Thanks Meter: 2,596
 
2,501 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:

That is 2 instances now where a lost IMEI seems to remove the Qualcomm menu option!

He said to ignore because he duplicated someone elses post by mistake.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to lyriquidperfection For This Useful Post: [ View ]
21st October 2012, 05:06 PM   |  #28  
OP Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Flag Nottingham
Thanks Meter: 2,596
 
2,501 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by chippyuk

That is 2 instances now where a lost IMEI seems to remove the Qualcomm menu option!

The workaround has been posted on the first page of this thread although root and a terminal emulator is required!

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
21st October 2012, 06:58 PM   |  #29  
Member
Thanks Meter: 6
 
58 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by lyriquidperfection

The workaround has been posted on the first page of this thread although root and a terminal emulator is required!

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

woohoo, i'm setup. PM sent.
21st October 2012, 07:24 PM   |  #30  
Member
Flag Kinloss
Thanks Meter: 3
 
33 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
yes it was a duplicate post - sorry




Wish this was sent with my G3 I9305 Titanium (but it's Busted)
Last edited by fallendevil; 21st October 2012 at 08:01 PM. Reason: spelling error

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes