Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD] ●►ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised | ☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆

OP r-ikfoot

12th February 2013, 02:16 PM   |  #861  
erto90's Avatar
Senior Member
Flag Firenze ( Florence )
Thanks Meter: 677
 
3,088 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
More
I'm running cm 10.1 android, which got DPS manager.. how can i delete it? uninstall with titanium backup or what? please help
12th February 2013, 02:35 PM   |  #862  
heXacode's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 605
 
696 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Re: [MOD] ●►ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised | ☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
Quote:
Originally Posted by erto90

I'm running cm 10.1 android, which got DPS manager.. how can i delete it? uninstall with titanium backup or what? please help

Yes you can use TiBu to uninstall it. That's one way of doing it.

If you want the DSP back just make sure Acid and other add-ons are gone and reflash ROM without wiping anything. This info is from what I've read so far in this thread from deleting acid and obtaining DSP back.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

Quote:
Originally Posted by dx09

Yes it's working on Nexus.. Flashed the Aroma version and skipped the add-ons, works like a charm !!

So you don't have the Nooz EQ or anything else? Just plain Acid Engine?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Last edited by heXacode; 12th February 2013 at 02:38 PM.
The Following User Says Thank You to heXacode For This Useful Post: [ View ]
12th February 2013, 02:44 PM   |  #863  
buster041284's Avatar
Senior Member
Flag Whitehaven
Thanks Meter: 1,138
 
1,856 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Re: [MOD] ●►ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised | ☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
Quote:
Originally Posted by TheSwaggeR

Yes you can use TiBu to uninstall it. That's one way of doing it.

If you want the DSP back just make sure Acid and other add-ons are gone and reflash ROM without wiping anything. This info is from what I've read so far in this thread from deleting acid and obtaining DSP back.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------



So you don't have the Nooz EQ or anything else? Just plain Acid Engine?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

I done same on nexus 4 plus installed Nooz EQ that worked fine

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
12th February 2013, 02:47 PM   |  #864  
dx09's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
74 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by TheSwaggeR





So you don't have the Nooz EQ or anything else? Just plain Acid Engine?

Acid and Dolby got installed... i dont know y Dolby got installed though !!
12th February 2013, 02:51 PM   |  #865  
AshraafCulpo's Avatar
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 13
 
156 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Re: [MOD] ●►ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised | ☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
Ok..im just confuse right now..do we need Walkman player to install this mod..?

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
12th February 2013, 02:54 PM   |  #866  
dx09's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
74 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by AshraafCulpo

Ok..im just confuse right now..do we need Walkman player to install this mod..?

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app

Its upto u ,, my suggestion - NO
12th February 2013, 04:26 PM   |  #867  
AshraafCulpo's Avatar
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 13
 
156 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hi
Quote:
Originally Posted by dx09

Its upto u ,, my suggestion - NO

Ok..simply said I can flash this on my stock rom using CWM..?Am I right?
12th February 2013, 06:56 PM   |  #868  
Member
Thanks Meter: 3
 
46 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by AshraafCulpo

Ok..simply said I can flash this on my stock rom using CWM..?Am I right?

read my previous post : http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=859

you can flash it using CWM, or just use Mobile ODIN if you have it installed
Last edited by steebro; 12th February 2013 at 06:59 PM.
12th February 2013, 09:15 PM   |  #869  
anoopverma1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
244 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Re: [MOD] ●►ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised | ☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
I tried to create playlist on walkman.... But after saving..... songs are not saved under playlist..... Any help??. I love walkman and loving sound quality also.... But i am having lots of songs in my device so i need playlist of my favourite songs..... Kindly help me to create playlist or set song as favourite..... Any mod/alternative for this

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
12th February 2013, 10:39 PM   |  #870  
heXacode's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 605
 
696 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Re: [MOD] ●►ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung Optimised | ☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
Quote:
Originally Posted by buster041284

I done same on nexus 4 plus installed Nooz EQ that worked fine

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Yeah if I add anything to acid engine then its back to FCs and no sound. If I just have acid engine then its fine. I've probably reflashed the ROM 10 times trying out different methods to make it work with no success. That also includes manually editing build.prop for acid and other stuff. No idea. Still working on trying to get if to work.




Quote:
Originally Posted by dx09

Acid and Dolby got installed... i dont know y Dolby got installed though !!

Dolby came from one of the add-on regardless of not choosing it. I see it listed in aroma for ICS ROMs but it still gets installed anyways. I don't know from which add-on though.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes