Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][ML2][4.3][16 Jan] BlackBox™ 2.1 | Samsung/AOSP Hybrid | End Of Project

OP DSA

Announcement from DSA: S3 now sold, no new roms for now
15th August 2012, 11:52 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by Darkside Agent

hmmm....it should be working, i will look into it

Sorry mate, it works. It asks for policy enforcement, but then it actually does not enforce. I was just too scared to say yes

Best, maninatrix
The Following User Says Thank You to maninatrix For This Useful Post: [ View ]
15th August 2012, 11:53 PM   |  #22  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5,175
 
3,518 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
lol, no worries...i knew i had patched it!!
The Following User Says Thank You to DSA For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 12:21 AM   |  #23  
Tectas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,725
 
3,243 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Could reproduce it (but only the FC i must confess, can pull it down after the redraw now though).
To reproduce:
Factory Reset before flashing the Rom and using custom at aroma with pull down mod (rest doesn't matter as far as i seen).
After the reboot and initial setup the ui fc, afterwards all seems to run fine now though.
http://pastebin.com/AKiKm19p is the log, but haven't seen any errors except related to clock widgets, but maybe you see something (maybe also not, because i used alogcat, sry, will gather a log with adb tomorrow if needed).

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
16th August 2012, 12:55 AM   |  #24  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5,175
 
3,518 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
i have looked at the log - not a lot there like you said...

ive done a factory reset and flashed the animated bar 6 times now, all it does it stay static the first time and then work...still no fc's...

I think it may be related to the code i used to implement the animation - i will look into it for 7.5

Thanks for the log and clear posts
The Following 3 Users Say Thank You to DSA For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 01:30 AM   |  #25  
pelpa87's Avatar
Senior Member
Flag Pilar
Thanks Meter: 373
 
914 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Hey guys! One question...I couldnt understand...is it sammy or aosp?? In case its aosp...is hspap:15 (H+) fixed/working??
THX!!
Sent from my GT-I9300 using xda premium
16th August 2012, 02:21 AM   |  #26  
buster041284's Avatar
Senior Member
Flag Whitehaven
Thanks Meter: 1,138
 
1,856 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by pelpa87

Hey guys! One question...I couldnt understand...is it sammy or aosp?? In case its aosp...is hspap:15 (H+) fixed/working??
THX!!
Sent from my GT-I9300 using xda premium

its sammy rom some asop apps check first page

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following User Says Thank You to buster041284 For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 04:20 AM   |  #27  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5,175
 
3,518 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
rom is re-uploaded minus the sim lock fix, everything else is the same
The Following 6 Users Say Thank You to DSA For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 11:43 AM   |  #28  
naturalb0rnkiwi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
191 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Darkside Agent

rom is re-uploaded minus the sim lock fix, everything else is the same

I'm gonna give this a go looks exciting

Cheers

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
16th August 2012, 11:54 AM   |  #29  
silitek's Avatar
Senior Member
Flag Eindhoven
Thanks Meter: 3,608
 
1,937 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Must try this.....good job
16th August 2012, 12:09 PM   |  #30  
Tectas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,725
 
3,243 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
The animation error seems to be gone somehow, made a clean install with the same setup as yesterday and no more fc (only the static picture at first like at your setup), sry that i bothered you with it.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
aosp, blackbox hybrid roms, hybrid, performance, stability
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes