Post Reply

[ROM][AOSP][Linaro]CarbonRom Nightlies/Releases [i9300]

OP dg4prez

7th February 2013, 09:02 PM   |  #21  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,480
 
1010
15,430 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by Amokbunny

Yeah, sure. It's not a bug, it's a feature...

I'm not saying it isn't a bug, it probably is. I'm merely stating it'd be good if this was a feature.
7th February 2013, 09:15 PM   |  #22  
Amokbunny's Avatar
Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 3
 
44 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Theshawty

I'm not saying it isn't a bug, it probably is. I'm merely stating it'd be good if this was a feature.

Well, fair enough. I still disagree though
The Following User Says Thank You to Amokbunny For This Useful Post: [ View ]
7th February 2013, 09:51 PM   |  #23  
adamski123's Avatar
Senior Member
Flag London.
Thanks Meter: 183
 
1,816 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [i9300] Feb 6
I've sadly found a little bug... When u go to install something that isn't from the app store the phone reboots while installing it. So it does install but the phone reboots afterwards :L

Sent from my GT-I9300 using xda premium
7th February 2013, 10:04 PM   |  #24  
Gassity's Avatar
Senior Member
Vladikavkaz, RNO-Alania
Thanks Meter: 92
 
667 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Hello, guys, I'm having a problem after installing this rom : I've completely lost any phone signal, baseband version - unknown in the settings
7th February 2013, 10:16 PM   |  #25  
TheCraig's Avatar
Senior Member
Flag Helloooooooooooooo
Thanks Meter: 186
 
1,000 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by Gassity

Hello, guys, I'm having a problem after installing this rom : I've completely lost any phone signal, baseband version - unknown in the settings

I think your EFS is corrupt.
7th February 2013, 10:24 PM   |  #26  
Gassity's Avatar
Senior Member
Vladikavkaz, RNO-Alania
Thanks Meter: 92
 
667 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
What should I do with it?
7th February 2013, 10:27 PM   |  #27  
Mr Woolf's Avatar
Senior Member
Flag Cornishman stuck in Yorkshire
Thanks Meter: 766
 
2,782 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [i9300] Feb 6
Quote:
Originally Posted by TheCraig

I think your EFS is corrupt.

I disagree. Wait for a few minutes, all may well be okay. This regularly happens. Try a reboot, then leave your phone alone for ten minutes.

Sent from my GT-I9300 using xda premium
7th February 2013, 10:28 PM   |  #28  
Gassity's Avatar
Senior Member
Vladikavkaz, RNO-Alania
Thanks Meter: 92
 
667 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by Mr Woolf

I disagree. Wait for a few minutes, all may well be okay. This regularly happens. Try a reboot, then leave your phone alone for ten minutes.

Sent from my GT-I9300 using xda premium

OK, I'll try now.
Maybe I just have to flash a modem separately? Would it help?
7th February 2013, 10:32 PM   |  #29  
Mr Woolf's Avatar
Senior Member
Flag Cornishman stuck in Yorkshire
Thanks Meter: 766
 
2,782 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Re: [ROM][AOSP][LINARO] CarbonRom JB 4.2.1 [i9300] Feb 6
Quote:
Originally Posted by Gassity

OK, I'll try now.
Maybe I just have to flash a modem separately? Would it help?

Probably not. Just wait. After 30 minutes, you may well have am efs problem. Can you confirm?

Sent from my GT-I9300 using xda premium
7th February 2013, 10:38 PM   |  #30  
Gassity's Avatar
Senior Member
Vladikavkaz, RNO-Alania
Thanks Meter: 92
 
667 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
We'll, I've left my phone off, even without a battery, for a couple of minutes, but still nothing

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S III Android Development by ThreadRank