Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,481 Members 54,289 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][XXUGNG3|XXEMRG][27Aug] Omega v59|v50.1◄●4.3|4.1.2●►Omega Files|Themes◄●

Tip us?
 
DeeinSouthAfrica
Old
#49401  
DeeinSouthAfrica's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 432
Posts: 599
Join Date: Jul 2008
Location: Cape Town
Quote:
Originally Posted by sd_dracula View Post
guys I have V41 installed on my S3 and I suffer from the slow charging bug.

Went through all the suggestions in the FAQ here: http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=27478
and nothing.

How can I fix this? I really want to stay on Omega but this charging issue is a major deal breaker
Are you using the USB cable that came with the phone? I have many USB cables from different phones that fit (and one would think they would charge correctly), but no.

Only the cable that came with the phone charges as it should.
Note 2 N7100 Omega v.21 / Note 3 Mod
Galaxy SIII (i9300) Omega v54
Like my avatar? www.african-curios.com
 
ronny06
Old
#49402  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Jan 2007
Default important issue on top bar with cameramod 1.52

Hi, i have installed this fantastic rom but when apply cameramod 1.52 and press flashlight button on top bar shows error and not work.
I try to reinstall a stock camera but issue remaining.
Is there a solution for this issue ?
 
fifamaniac
Old
#49403  
Senior Member
Thanks Meter 247
Posts: 501
Join Date: Mar 2010
Location: Geneva
Default Re: [ROM][XXEMR2][12Feb] Omega v42 ●►JB 4.1.2◄●Omega Files●►12 Themes◄●

Having a little bug when triyng to share photos to facebook... allways stuck @ 60%...
Thanx

Omegas V34
Siyah 1.8.4
Sent from the frozen Haute Savoie... French county... hehehehhe
 
lukaaa47
Old
#49404  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 505
Join Date: Jan 2013
im on omega v42 and i have no sound when taking photos?
 
camil
Old
#49405  
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 117
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by lukaaa47 View Post
im on omega v42 and i have no sound when taking photos?
this is normal, is a feature of the rom
 
Theshawty
Old
#49406  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4,437
Posts: 15,278
Join Date: Feb 2011
Default Re: [ROM][XXEMR2][12Feb] Omega v42 ●►JB 4.1.2◄●Omega Files●►12 Themes◄●

Quote:
Originally Posted by lukaaa47 View Post
im on omega v42 and i have no sound when taking photos?
Open omega files and download the stock camera package.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 
MsElise
Old
#49407  
MsElise's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 790
Posts: 2,250
Join Date: Mar 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Chris_84 View Post
Did you try that in my answer?
sorry now only notice your post
not working as well

yet, I also try all following method, all not working

1. use your method which extract from ROM zip and replace system / app
2, go data / app copy google search apk, rename it into Velvet.apk, and replace the one in system / app
3. delete Velvet.apk, restart phone, then go play store download google search, not working

no idea what wrong at all
any solution ?
Hit the THANKS BUTTON if I helped you
 
Xode
Old
#49408  
Xode's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,782
Posts: 1,258
Join Date: Jun 2012
Location: Near Adriatic Sea
Default Re: [ROM][XXEMR2][12Feb] Omega v42 ●►JB 4.1.2◄●Omega Files●►12 Themes◄●

Quote:
Originally Posted by XeactorZ View Post
sorry now only notice your post
not working as well

yet, I also try all following method, all not working

1. use your method which extract from ROM zip and replace system / app
2, go data / app copy google search apk, rename it into Velvet.apk, and replace the one in system / app
3. delete Velvet.apk, restart phone, then go play store download google search, not working

no idea what wrong at all
any solution ?
Try once more like this...... With root explorer or any other similar app. uninstall Velvet.apk or GoogleQuickSearchBox.apk from system/app and reboot first,then go to play store and download google search...
.................................................. .......~ Samsung Galaxy FAQ S4 GT-I9505 ~
...........................
..................................Recovery > PhilZ Touch 6.57.9 .Kernel > talexop 3.3. Rom >Omega V38
The Following User Says Thank You to Xode For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sd_dracula
Old
#49409  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 143
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by DeeinSouthAfrica View Post
Are you using the USB cable that came with the phone? I have many USB cables from different phones that fit (and one would think they would charge correctly), but no.

Only the cable that came with the phone charges as it should.
Yes original Samsung cable and USB on my desktop.
 
cooza
Old
#49410  
cooza's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,957
Posts: 4,128
Join Date: Aug 2011
Location: Annandale N.J.
Quote:
Originally Posted by sd_dracula View Post
guys I have V41 installed on my S3 and I suffer from the slow charging bug.

Went through all the suggestions in the FAQ here: http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=27478
and nothing.

How can I fix this? I really want to stay on Omega but this charging issue is a major deal breaker
Can be caused by battery stats.Wipe cache partition reboot and try one of those battery calibration apps from the Store to wipe battery stats and see if it speeds things up.

Tags
aroma installer, first rom, galaxy s3, great stability, netherlands weed, omega, omega rom, romgasm, romtastic, smooth sg3, vegeta1 mod's!!!!!!!!!!!!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes