Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Add bloat installer to the rom?
yes 144 57.60%
no 106 42.40%
Voters: 250. You may not vote on this poll

Post Reply

[ROM][364MB][NB6]Revolutionary S5 V3 - Why buy an S5? [PATCHED V3]

OP Ricky Divjakovski

13th November 2014, 06:26 AM   |  #4601  
aziz981's Avatar
Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 16
 
94 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
After many roms, I will stick to this ROM for a while.

Took some tries, but after going through thread, this rom is now working perfectly.
If it helps anyone,
1. First install V3, select dpi as 320 (stock Samsung)
2. Install V3 patch 1
3. Install V3 patch 2 (Link in 2-3 posts above)
4. Restore all apps from your backup, reboot, clear caches, and you are good to go

For dpi's other than stock, (I am using 290), use Xposed framework to change them (SystemUI in App Settings)

Thanks for the great work!!
The Following 2 Users Say Thank You to aziz981 For This Useful Post: [ View ]
28th November 2014, 04:11 PM   |  #4602  
Member
Flag Rzeszˇw / Poland
Thanks Meter: 9
 
33 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Where is smiley emoticons in keyboard? :|
30th November 2014, 10:36 AM   |  #4603  
mjp93's Avatar
Senior Member
Flag Gandhinagar
Thanks Meter: 166
 
641 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by cisekpro

Where is smiley emoticons in keyboard? :|

How about using SwiftKey?
6th December 2014, 01:00 PM   |  #4604  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
More
After flashing archikernel my battery consumed 10% per hour is this good? Or just normal? But I cant charge my phone when its off. It keeps booting.
6th December 2014, 01:08 PM   |  #4605  
Dabidue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 74
 
245 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by vher29

After flashing archikernel my battery consumed 10% per hour is this good? Or just normal? But I cant charge my phone when its off. It keeps booting.

Of course, not. Get wakelock detector from play store, install and monitor the processes and services may cause your problem. Else, get ES task manager from play store to check if auto start processes are as they should.

Press thanks if I could help to solve your problem.
6th December 2014, 10:16 PM   |  #4606  
Member
Flag Kent
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Tethering through USB or using WiFi hotspot doesn't seem to work for me on this ROM (When windows connects to the WiFi hotspot or to the USB, the internet shows as limited). Is there any confirmed fix or has anyone been able to get it working? I tried searching the thread but no response appears to be applicable to this issue
Last edited by Terrum; 6th December 2014 at 10:20 PM.
7th December 2014, 08:09 AM   |  #4607  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
More
Smile
Quote:
Originally Posted by Dabidue

Of course, not. Get wakelock detector from play store, install and monitor the processes and services may cause your problem. Else, get ES task manager from play store to check if auto start processes are as they should.

Press thanks if I could help to solve your problem.

I forgot to add my batt consumed 10% per hour in web browsing using wifi with screen on all the time is that normal?
7th December 2014, 09:14 AM   |  #4608  
Dabidue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 74
 
245 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by vher29

I forgot to add my batt consumed 10% per hour in web browsing using wifi with screen on all the time is that normal?

Possibly, yes. Depends on battery saving settings, display settings and so on.
The Following User Says Thank You to Dabidue For This Useful Post: [ View ]
19th December 2014, 04:21 PM   |  #4609  
_followers_'s Avatar
Member
Flag Deepest part of the jungle
Thanks Meter: 6
 
44 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Hello Guys Im just asking if there is an UPDATE in this ROM?...im using this for almost a year already....any idea guys?
Yesterday, 12:12 AM   |  #4610  
Member
Thanks Meter: 18
 
83 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by _followers_

Hello Guys Im just asking if there is an UPDATE in this ROM?...im using this for almost a year already....any idea guys?

This rom is finished. Ain't nobody got time for that.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes