Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] [Final][ML2 V7.3][JB4.3] WanamLite Fast | Clean & Rock Stable

OP wanam

26th September 2012, 03:11 PM   |  #5251  
rtimoff's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 402
 
1,134 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Tectas

Simple thing don't restore any data with titanium, only user apps without data, maybe (and only those) the data of some games (best option would even be to download the apps from play store and just restore some safegames you really need), everything else, especially system settings don't restore and all should be smooth.

I`ve restored only apps, without data, and these not resolve lag problem
26th September 2012, 04:03 PM   |  #5252  
pelpa87's Avatar
Senior Member
Flag Pilar
Thanks Meter: 373
 
914 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
well...for almost 3 days using this rom and i'd like to make a sort of review :P
Excuse my english

So far, best JB testted. (considering that i've been using leaks...i suppose this must be this way). Only 2 issues in regard of smoothness. sometimes, when changing from portrait to landscape, it stutters. a little bit. as for gaming, is not as fast as with ICS. for example, i play a lot Modern Combat 3. with ICS processor is never being use over 50 / 60%. maybe sometimes 70% but not much more. with JB it goes over 80%...and sometimes even 100% of the processor capacity being use.this makes the game laggy and unresponsive. maybe proyect butter, not active.
i noticed that processor is a bit more loaded than in ICS. in home screen in ICS never goes over 20 / 30% and in JB i have almost always 20% minimun. reaching 65% of load in processor. but this doesn't affect usage, or visuals. rom still goes smooth. apps load faster! muuuch faster.
as for battery, is too soon to tell, though i'm not having any heavy drain. 30% drainned in 12hs with almost 1:30hs of screen time (browsing, texting, whatsapping). thats is a good battery life. (i keep all syncs on, data always in 3g, this night no wifi but ussually i have it on).
As for charging. i didn't encountered any issue with it. i think it must be kernel related. maybe people having this issue should try another kernel. or should use one of the kernel cleanners scripts and then flash again this rom.
i only had some FC in Facebook App. when whatching some gallerys. maybe facebook compatibillity issue.

well..that's it. again excuse my poor english..but is early in the morning here..i can't think clearly yet :P
26th September 2012, 04:21 PM   |  #5253  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
738 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Do you guys have the bug of the screenshot notification not displaying correctly the share button sometimes in the notification area?
26th September 2012, 04:34 PM   |  #5254  
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
163 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Well I had a different taste.3.6 and 3.7 seems lagging.when open settings the animation lags compared to other Jb Rom.
After 2 days usage the whole phone lags everywhere.
Did clean install with both Rom.
So for everyday usage it's not the Rom for me.that's just my experience.
26th September 2012, 04:40 PM   |  #5255  
deifel's Avatar
Senior Member
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 21
 
123 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by rtimoff

I have same problem- it LAGS!!!

I have the same problems... 3.7 is lagging more and more with every hour of use.
First I did an update from 3.6 - then a clean install with base stock LIB and then flashed wanam 3.7
I restored apps only via play store and the setting I did manualy!
But same problem... lagging on homescreen, settings, launcher and so on...
Really frustrating
I hope of a soon release of a new stock or 3.8 without this problems - otherwise I must switch to another custom rom...
But which are really good alternatives?

Greets and thanks to wanam
26th September 2012, 04:45 PM   |  #5256  
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 54
 
367 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Try not to restore the apps from Titanium
Go redownload your apps from Market
But before that, full wipe.....that should fix the problem

Quote:
Originally Posted by rtimoff

I`ve restored only apps, without data, and these not resolve lag problem

26th September 2012, 04:52 PM   |  #5257  
Member
Thanks Meter: 9
 
77 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by Deusex74

Well I had a different taste.3.6 and 3.7 seems lagging.when open settings the animation lags compared to other Jb Rom.
After 2 days usage the whole phone lags everywhere.
Did clean install with both Rom.
So for everyday usage it's not the Rom for me.that's just my experience.

Quote:
Originally Posted by kellerfelix

I have the same problems... 3.7 is lagging more and more with every hour of use.
First I did an update from 3.6 - then a clean install with base stock LIB and then flashed wanam 3.7
I restored apps only via play store and the setting I did manualy!
But same problem... lagging on homescreen, settings, launcher and so on...
Really frustrating
I hope of a soon release of a new stock or 3.8 without this problems - otherwise I must switch to another custom rom...
But which are really good alternatives?

Greets and thanks to wanam

I'm noticing this as well.
Clean reboot, free ram is around 350~380m. Everything is smooth as butter.
Free ram will creep down to 250... then 180... 120... by later afternoon is 100.

Once this happens, things will start to lag as it is clearing ram to keep the foreground app running.
But even if I use task killers, free ram cannot return to over 120m. So the lag will continue until reboot.

This experience is very similar to the memory leak experienced when running previous CM10 based JB-AOSP ROMs.
CM10/AOSP have seems to have fixed the memory leak now.

I don't remember experiencing this with LI8..... though will need to reflash back to verify.
26th September 2012, 05:03 PM   |  #5258  
Member
Thanks Meter: 13
 
84 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Call Recording doesn't work with SIP calls ... fix?
Hi Wanam,

"anukilimanoor" wrote (here: http://forum.xda-developers.com/show...5&postcount=67) that it's impossible to record SIP calls with the call recorder.

+1 - I can confirm this ... if you press the button doing a SIP call nothing happens!

Any idea why/ how to fix it? Can you fix it easily, maybe in next version?
Would be great!

Thanks a lot!
26th September 2012, 05:07 PM   |  #5259  
nearlygod's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
425 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by turilo

Only issue I have is music player doesn't see my music folder in extcard

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Are you using the N7 player? I have the same problem with the stock rom...

strange
26th September 2012, 06:13 PM   |  #5260  
Senior Member
Flag Nyborg
Thanks Meter: 10
 
139 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Strange..... I cant seem to send og receive MMS?

Edit: Yes I can.
Last edited by Mikael1711; 26th September 2012 at 11:12 PM.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
battery friendly, deodexed, stable, tweaked, wanamlite
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes