FORUMS

Camera, blue spots, problem

1,155 posts
Thanks Meter: 409
 
By Cancar96, Senior Member on 29th May 2014, 09:25 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My camera started having issues with blue spot on the camera screen.Its not a dead pixel and I have tried wiping (present on all roms I tried Including stock).Spot is visible on the taken photo but wile zooming in the spot goes away as it is present only on the upper part of the screen.By changin some filter I was able to change to color to red.By now I am 100% sure that it has something to do with camera libs/software but if I am going to need a replacement which I have noging agains as I am still under warranty I could use some manual woth thoze triangles away and tips to make all my root and flashes undetectable. <br />
Thanks.<br />
<br />
<br />
<br />
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk<br/>

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
 
29th May 2014, 01:34 PM |#2  
spiderman07's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
got knox counter set to 1? if yes it's useless..if not install triangle away and use it...
11th January 2015, 03:43 PM |#3  
Cancar96's Avatar
OP Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 409
 
More
Sorry for bumping old thread but if anyone got similar problem then I can telk you that it was camera malfunction and sending ut to repair center fixed it. (Overheating,water or simple drop could cause this).
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes