Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] CWM and mounting system problem on i9305..Can someone help

20th June 2014, 12:01 PM |#11  
Smedslund's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 28
 
138 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
It feels like we are running out of options here..

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
 
 
20th June 2014, 12:16 PM |#12  
MaHo_66's Avatar
Senior Member
Flag Utrecht
Thanks Meter: 910
 
1,166 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by anmolgrao

<ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
<ID:0/009> File analysis..
<ID:0/009> SetupConnection..
<ID:0/009> Initialzation..
<ID:0/009> Get PIT for mapping..
<ID:0/009> Firmware update start..
<ID:0/009> SingleDownload.
<ID:0/009> recovery.img
<ID:0/009> NAND Write Start!!
<ID:0/009> FAIL!
<ID:0/009>
<ID:0/009> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

This is the result of trying to install a new recovery...what to do now?

hey do you have another usb cable (original preferred) try with another if you have and try every possible usb port. i had one or two times this same problem using usb port 2.0, but i also have a usb port 3.0 which is much better and that worked for me, since then im using usb port 3.0. you have usb debugging enabled right in developer options? anyway try this with recovery and a stock official firmware
20th June 2014, 02:03 PM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by MaHo_66

hey do you have another usb cable (original preferred) try with another if you have and try every possible usb port. i had one or two times this same problem using usb port 2.0, but i also have a usb port 3.0 which is much better and that worked for me, since then im using usb port 3.0. you have usb debugging enabled right in developer options? anyway try this with recovery and a stock official firmware

Not working at all ...guess I'll have to take it down to a technician since I'm not too knowledgeable about the 4 files stuff and all. Hopefully I won't have to go and get a lousier phone hahaha. Anyway thanks to all who tried to help me, really appreciate it!!
29th March 2015, 08:05 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2015
gt-i9305
debrick.bin for gt-i9305 ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes