Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,209 Members 36,917 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] efs broken and imei missing

Tip us?
 
sienimies
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Oct 2011
Unhappy [Q] efs broken and imei missing

I,ve used omni rom for a while and decided to switch to amcha rom, my phone didnt boot after first flash, just at boot logo. After second flash my phone booted but no network and watermark in the attachment appeared..

I had done this backup before, but my phone wouldn`t appear on the port setup so backup was impossible.
http://forum.xda-developers.com/gala...ei-nv-t1946915

Tried flashing stock rom 4.3 (using new bootloader),
didnt boot. E3 recovery told me that /efs cannot be mounted, so did twpr recovery when installing some roms. I managed to find out only amcha rom booted.

Roms tried: sentinel rom
Stock
Amcha
Omni

I have the backup file in format .qcn but how could i restore it?

I`dd really appreciate any help!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014_07_06_21.40.31.jpg
Views:	45
Size:	102.7 KB
ID:	2836552  
 
viktorak
Old
#2  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 36
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by sienimies View Post
I,ve used omni rom for a while and decided to switch to amcha rom, my phone didnt boot after first flash, just at boot logo. After second flash my phone booted but no network and watermark in the attachment appeared..

I had done this backup before, but my phone wouldn`t appear on the port setup so backup was impossible.
http://forum.xda-developers.com/gala...ei-nv-t1946915

Tried flashing stock rom 4.3 (using new bootloader),
didnt boot. E3 recovery told me that /efs cannot be mounted, so did twpr recovery when installing some roms. I managed to find out only amcha rom booted.

Roms tried: sentinel rom
Stock
Amcha
Omni

I have the backup file in format .qcn but how could i restore it?

I`dd really appreciate any help!
You have to do all wipes and then flash Stock again.Try this.
 
sienimies
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Oct 2011
Did all wipes, flashed via odin. Didn't boot up. Flashed custom kernel (AGNI PURESTOCK), then booted...

Still same watermark and wont connect with qpst.

Any ideas?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes