Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,302 Members 50,381 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Network unlocking

Tip us?
 
Bence98007
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: Oct 2013
Location: Budapest

 
DONATE TO ME
Exclamation Network unlocking

Hi there!

Is there any solution to unlock my sim card? I have a T-Mobile (Hungary) i9305 phone, and i whould like to use my new Mobily (KSA) SIM card.
 
JJEgan
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 4416
Posts: 23,036
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Bence98007 View Post
Hi there!

Is there any solution to unlock my sim card? I have a T-Mobile (Hungary) i9305 phone, and i whould like to use my new Mobily (KSA) SIM card.


yes pay for an unlock contact the network to unlock .
 
fred_up
Old
#3  
fred_up's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 836
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by Bence98007 View Post
Hi there!

Is there any solution to unlock my sim card? I have a T-Mobile (Hungary) i9305 phone, and i whould like to use my new Mobily (KSA) SIM card.
Yes there is. You need to have a certain standard ROM then go through the service mode. Later ROMs took away that option. I did it on my i9305 and also for a friend.

Go to *HERE *

I think the ROM was a standard 4.1.1.
 
Bence98007
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: Oct 2013
Location: Budapest

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by fred_up View Post
Yes there is. You need to have a certain standard ROM then go through the service mode. Later ROMs took away that option. I did it on my i9305 and also for a friend.

Go to *HERE *

I think the ROM was a standard 4.1.1.
I have 4.3 android, with original rom.
 
fred_up
Old
#5  
fred_up's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 836
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by Bence98007 View Post
I have 4.3 android, with original rom.
Is the 4.3 with the new bootloader (ie you downloaded it from Samsung) or the 4.3 with the old bootloader (ie the ROM was downloaded via this site and it said it was the old bootloader). If it is the later, then no problem. If it is the former then either you ask your network operator to do it (it may be free) or you pay someone else to do it.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes