Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,414 Members 53,674 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Odin Error: "Can't open the serial(COM) port"

Tip us?
 
mmmm9999
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Service Odin Error: "Can't open the serial(COM) port"

Hello everyone, I hope this is in the correct section but if it's not I apologize.

I recently bought a new phone, and it finally arrived. The phone I have is the Samsung Galaxy S3, the model number according to my settings is GT-i9305T. Ofcourse, I want to root it and flash a custom ROM so it'll run as well as it possibly can, however when I try to use CF Autoroot with Odin I get the error described in the title of this thread.

I have tried using a different USB port on this computer, and I've had no luck. The phone is recognized by Kies, and the drivers were all installed through it.

Now, does anyone have any suggestions? I've been trying to do it with Odin 1.85 and "CF-Auto-Root-m3-m3dv-gti9305t", which appears to be everyone's go-to method for rooting this phone. I really have no idea what else I could try.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	help.PNG
Views:	16
Size:	28.3 KB
ID:	2813006   Click image for larger version

Name:	works on kies.PNG
Views:	14
Size:	70.2 KB
ID:	2813007  
 
Smedslund
Old
#2  
Smedslund's Avatar
Member
Thanks Meter 19
Posts: 99
Join Date: Sep 2013
Location: Stockholm
Uninstall Samsung Kies. Reboot and try again.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Phone :Samsung GT-i9305n (LTE)
Recovery: TRWP 2.7
Kernel version: OMNI Boeffla 2.3 beta7 by hbohd
Rom: Omni (Always latest nightly)
Modem: XXUEMK1

 
mmmm9999
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Smedslund View Post
Uninstall Samsung Kies. Reboot and try again.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Hey mate, thanks for the reply but I actually accidentally fixed it. I've got no idea what I did that fixed it but it works now. I'm rooted and everything. Thank you though.
The Following User Says Thank You to mmmm9999 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes