5,594,653 Members 33,296 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] RE: [ROM][JB4.3 | JB4.1.2][XXUEMKC][rXTREME.JB.4.3.v1.1]

Tip us?
 
sapo100
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2013
Location: Monterrey
Default [Q] RE: [ROM][JB4.3 | JB4.1.2][XXUEMKC][rXTREME.JB.4.3.v1.1]

Hi,

Im using rXTREME JB 4.1.2 v13.1 with CWM-based recovery 5.5.0.4 (CF-v1.5);
if i want to try rXTREME JB 4.3 v1.1, do i have to upgrade something first, or just flash the rom?

(I followed this tutorial http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1967124 the first time)

Thank you
 
Android Noobie
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 198
Join Date: Jun 2012
Location: Melbourne
Just flash the upgrade.
The Following User Says Thank You to Android Noobie For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sapo100
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2013
Location: Monterrey
Quote:
Originally Posted by Android Noobie View Post
Just flash the upgrade.
Thank you
 
Android Noobie
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 198
Join Date: Jun 2012
Location: Melbourne
Quote:
Originally Posted by sapo100 View Post
Thank you
Anytime please make sure you click thanks on my post.
 
lozgreen
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Sep 2013
Make sure you take a full efs/nv data backup 1st
 
Android Noobie
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 198
Join Date: Jun 2012
Location: Melbourne
Quote:
Originally Posted by lozgreen View Post
Make sure you take a full efs/nv data backup 1st
That should have been done before going to any custom rom.
 
Jerryng
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Aug 2012
Sorry for the noob question! To upgrade from v1 to v2, will it wipe my phone, hence loose my data and settings?

Cheers.

Jerry
 
iamnoo
Old
#8  
iamnoo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 162
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by Jerryng View Post
Sorry for the noob question! To upgrade from v1 to v2, will it wipe my phone, hence loose my data and settings?

Cheers.

Jerry
It will wipe system but not your data.
Samsung Galaxy S III I9305 LTE powered by: rXTREME ROM
 
hayabusa08
Old
#9  
hayabusa08's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 484
Join Date: Jan 2011
Location: Singapore

 
DONATE TO ME
Settings will stay. So will data. Just flash over.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
 
Jerryng
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Aug 2012
Thanks Guys

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more