Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] S3 LTE Broken screen fix?

5th July 2014, 10:33 AM   |  #1  
Such Name's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
53 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Allright, i recently broke my S3 Lte's screen, which is still working properly even though the glass is shattered. So i was just wondering, would this kit work/fit properly as an replacement, because the genuine screen is like +100$ expensive? http://www.ebay.com/itm/for-Samsung-...-/300865220725
Because the glass part of the screen is broken, not the digitizer or none of them under the glass. Thanks for help in advance!
Last edited by Such Name; 5th July 2014 at 10:36 AM.
5th July 2014, 10:50 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 14
 
98 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Such Name

Allright, i recently broke my S3 Lte's screen, which is still working properly even though the glass is shattered. So i was just wondering, would this kit work/fit properly as an replacement, because the genuine screen is like +100$ expensive? http://www.ebay.com/itm/for-Samsung-...-/300865220725
Because the glass part of the screen is broken, not the digitizer or none of them under the glass. Thanks for help in advance!

Yeah you can do that, i did it myself too. But you have to be really careful man, because if your digitizer get's damaged, you're ****ed. Plus i would buy one with some tools included.

http://www.ebay.com/itm/Screen-Glass...item4ad4f913e4
5th July 2014, 10:55 AM   |  #3  
Such Name's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
53 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by SamC95

Yeah you can do that, i did it myself too. But you have to be really careful man, because if your digitizer get's damaged, you're ****ed. Plus i would buy one with some tools included.

http://www.ebay.com/itm/Screen-Glass...item4ad4f913e4

Thanks! That one you linked, was for regular S3. So im just wondering will it work like the one i linked?
5th July 2014, 10:56 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 14
 
98 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Such Name

Thanks! That one you linked, was for regular S3. So im just wondering will it work like the one i linked?

True, but the regular S3 is from the outside (screen/frame/battery) exactly the same as the LTE version, the only difference is a little more RAM and 4G. I used the regular screen too bro.
The Following User Says Thank You to SamC95 For This Useful Post: [ View ]
5th July 2014, 11:17 AM   |  #5  
Such Name's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
53 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by SamC95

True, but the regular S3 is from the outside (screen/frame/battery) exactly the same as the LTE version, the only difference is a little more RAM and 4G. I used the regular screen too bro.

Is the touchscreen still working properly and responding to touch like with the original screen? Going to buy that fix right away!
5th July 2014, 12:02 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 14
 
98 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Such Name

Is the touchscreen still working properly and responding to touch like with the original screen? Going to buy that fix right away!

Yes it does! Here's a vid how to do it.
https://www.youtube.com/watch?v=6gLzEbAIGos
7th July 2014, 01:34 PM   |  #7  
Such Name's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
53 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by SamC95

Yes it does! Here's a vid how to do it.
https://www.youtube.com/watch?v=6gLzEbAIGos

Cheers for helping me out
This question may sound a bit of stupid, but can i use the blue one to a white s3?
7th July 2014, 04:13 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 14
 
98 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Such Name

Cheers for helping me out
This question may sound a bit of stupid, but can i use the blue one to a white s3?

No problem!
Sure, i had a grey one and i used a black one.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes