Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] 2 Customs Rom/ Kernel Hangs and lags bad

OP TDMaster

4th July 2014, 11:50 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Ramat Gan
Thanks Meter: 10
 
192 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
i installed 2 Custom Roms (4.4.2) (S5 Theme/Style) 2 different kernels and the problems the roms just Hangs for a 30 seconds and lot of lags
the Roms are Awesome but for some odd reason its not working Smooth at all on my S3 phone..
i used TWRP and did Full Wipe and Factory Reset


any1 had the same problem and find the solution any suggestions.
4th July 2014, 01:43 PM   |  #2  
tallman43's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Android
Thanks Meter: 372
 
1,155 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by TDMaster

i installed 2 Custom Roms (4.4.2) (S5 Theme/Style) 2 different kernels and the problems the roms just Hangs for a 30 seconds and lot of lags
the Roms are Awesome but for some odd reason its not working Smooth at all on my S3 phone..
i used TWRP and did Full Wipe and Factory Reset


any1 had the same problem and find the solution any suggestions.

Did you format system,data,cache etc also if you backup internel sd card and format that as well (bit of a overkill but i find it works)
4th July 2014, 01:44 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Ramat Gan
Thanks Meter: 10
 
192 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
i Formatted Cache/Internal/Data/System what ever found in TWRP to Format i did it LOL
4th July 2014, 01:54 PM   |  #4  
tallman43's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Android
Thanks Meter: 372
 
1,155 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by TDMaster

i Formatted Cache/Internal/Data/System what ever found in TWRP to Format i did it LOL

Lol Well you got me baffled then normally a mega wipe like that usually solves any problems I have had with any type of rom...Are the roms hanging from first installation or after you have installed your apps?

EDIT

Just had a thought i use PhilZ recovery which does all of the above wiping for you but also wipes preload did you wipe that not sure if twrp formats that? Sometimes preload can give problems if not wiped....
Last edited by tallman43; 4th July 2014 at 02:13 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes