FORUMS

android.process.media driving me crazy!

218 posts
Thanks Meter: 65
 
By mischa_martin, Senior Member on 22nd May 2014, 06:23 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey guys,
im on 4.1.2 XXEMG4 and the media process is running all the time!
Iīve found out, that the download provider (donīt know the exact process name) is causing that "running lock".
Because if i FC the download provider, the media process is getting quiet. But after reboot...same sh*t.
I have already reformatted my SD and filtered it of bad files.

That bug is only present on 4.1.2 and ICS Roms.
And please donīt recommend me to go to 4.3 or AOSP. 4.3 lag much more than 4.1.2 and on AOSP I have some codec problems.

Thanks in advance,
mischa_martin
 
 
22nd May 2014, 08:35 PM |#2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 822
 
More
If you insist on sticking with such an ancient firmware then you'll have to live with the bugs, try disabling the service.
23rd May 2014, 08:30 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 65
 
More
Quote:
Originally Posted by boomboomer

If you insist on sticking with such an ancient firmware then you'll have to live with the bugs, try disabling the service.

I think itīs the fastest and most stable firmware for i9300. (I donīt think that I am the only one thinking so...)
If I disable the whole media process Iīll have no media scanner. For me a pretty important service of my phone.
If i disable the download provider Iīll get gapps FCīs.
Last edited by mischa_martin; 23rd May 2014 at 08:32 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes