Post Reply

[Q] Baseband change

OP atikrasul

5th March 2014, 01:56 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 101
 
173 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
I am currently using stock 4.3 rom for s3. But i want the mk6 version. Is it possible to change it without flashing a mk6 rom? i know it may sound funny to others. But i dont really have any knowledge about these modem, baseband thing. Most of the MODs are made available for mk6 version, so was wondering if I could get it without changing the rom.
5th March 2014, 03:18 PM   |  #2  
kunal1540's Avatar
Senior Member
Flag City of oranges
Thanks Meter: 353
 
745 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by atikrasul

I am currently using stock 4.3 rom for s3. But i want the mk6 version. Is it possible to change it without flashing a mk6 rom? i know it may sound funny to others. But i dont really have any knowledge about these modem, baseband thing. Most of the MODs are made available for mk6 version, so was wondering if I could get it without changing the rom.

Definitely just search for it... Zip file flashable through recovery..

Sent from my GT-I9300
5th March 2014, 03:22 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 101
 
173 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
searched, but dint get any related thread. can you please help?

Quote:
Originally Posted by kunal1540

Definitely just search for it... Zip file flashable through recovery..

Sent from my GT-I9300

5th March 2014, 06:33 PM   |  #4  
kunal1540's Avatar
Senior Member
Flag City of oranges
Thanks Meter: 353
 
745 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=50093618

Sent from my GT-I9300
6th March 2014, 04:22 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 6
 
43 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
search for a flashable zip file and flash it through odin or a modem.bin file to flash it it mobile odin. make sure it's the right modem for your phone or you will encounter a problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes