Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Black screen after Kernel install

OP rapzeh76

1st February 2014, 06:52 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hello, I recently tried to install the Siyah Kernel verion 1.8.9 to my stock ROM'd rooted Galaxy S3 I9300. After installing it, the "Galaxy I9300" logo appears, then the Siyah logo for a few seconds, then it goes black. The phone is turned on, just black. It can charge, and I seem to be able to go into download mode. Can anyone help? I don't really want to lose my data. :\
1st February 2014, 07:06 PM   |  #2  
ghostofcain's Avatar
Senior Member
Flag Birkenhead
Thanks Meter: 824
 
2,720 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
If you've not backed it up I suspect you will struggle to recover your data. My advice would be to try flashing stock rom with odin, but you will lose your data then, there is a reason you are recommended to backup before touching your system.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
1st February 2014, 07:16 PM   |  #3  
kunal1540's Avatar
Senior Member
Flag City of oranges
Thanks Meter: 354
 
747 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:

Hello, I recently tried to install the Siyah Kernel verion 1.8.9 to my stock ROM'd rooted Galaxy S3 I9300. After installing it, the "Galaxy I9300" logo appears, then the Siyah logo for a few seconds, then it goes black. The phone is turned on, just black. It can charge, and I seem to be able to go into download mode. Can anyone help? I don't really want to lose my data. :\

What version of android are you using cause siyah is for 4.1.2 sammy roms only... and if you are using 4.3 then just download a suitable kernel for 4.3 and then flash it through either Odin or your recovery.. For siyah like features go for googy max for 4.3...

Sent from my GT-I9300
1st February 2014, 07:44 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thanks!
I got the GoogyMax ROM like you suggested, installed it no problem, can now use all the features from Siyah on my GS3, and have all my data. You are THE MAN!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes