5,598,938 Members 31,449 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

change DPI

Tip us?
 
medoyosef
Old
(Last edited by medoyosef; 19th December 2013 at 11:28 AM.) Reason: add photo
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Default change DPI

Hi juys how can i change DPI TW Launcher to and wether widget stock 4.3 i change all system to 280 dpi but the tw luncher and wether looks no good any idea to change that too fill all screen

and the dialler looks very bad
 
badaeng
Old
#2  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 40
Join Date: Jul 2011
the app that u change the dpi-value of, has to support different dpi-values. Most apps from the market have to run on many different phones and therefore many different resolutions. That's why they support different dpis. The TW-Launcher and dialer of your phone are specifically made for your phone and therefore probably don't support different resolutions
The Following User Says Thank You to badaeng For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
medoyosef
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by badaeng View Post
the app that u change the dpi-value of, has to support different dpi-values. Most apps from the market have to run on many different phones and therefore many different resolutions. That's why they support different dpis. The TW-Launcher and dialer of your phone are specifically made for your phone and therefore probably don't support different resolutions
thnx for reply theres no way to change dpi
 
coolhof
Old
#4  
coolhof's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 217
Posts: 660
Join Date: Mar 2012
Location: Brabant.
Quote:
Originally Posted by medoyosef View Post
thnx for reply theres no way to change dpi
No not verry easy.
But you can search in the "theme and app" section for multi Dpi apps.
There are some stock apps that are developed for multi dpi's.

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app
----------------------------------------------
Samsung Galaxy S III GT-I9300 Dual Boot.
Kernel: Devil3 4_0.1.4 [4.4.x, 4.3.x] - f2fs Filesystem - Dualboot
Recovery: Devil-i9300-recovery
Rom1: My Own Custom Rom Base JB4.3
Rom2: Cm11.
----------------------------------------------
The Following User Says Thank You to coolhof For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
adnan7khan
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 379
Join Date: Dec 2012
Location: Jhelum, Pakistan
Use Xposed Installer, then App settings Module. From it you can set the dpi of each n every app. manually
set Dialer to 320 dpi + contacts to.. It'll fix its position.
same goes to TW launcher etc

Further there are Mods for TW Launcher, Dialer, Weather Widget etc., they work ONLY when you have 245DPi

Regardx
KhaN

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
If you Feel my Post helped you, Just HiT & KiLL the 'Thanks' Button
Twitter: Adnan7khan
The Following User Says Thank You to adnan7khan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
medoyosef
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by adnan7khan View Post
Use Xposed Installer, then App settings Module. From it you can set the dpi of each n every app. manually
set Dialer to 320 dpi + contacts to.. It'll fix its position.
same goes to TW launcher etc

Further there are Mods for TW Launcher, Dialer, Weather Widget etc., they work ONLY when you have 245DPi

Regardx
KhaN

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
may be flash room again the dialar cant be retore again thnx dude for the help i try xposed but nothing change
 
medoyosef
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by coolhof View Post
No not verry easy.
But you can search in the "theme and app" section for multi Dpi apps.
There are some stock apps that are developed for multi dpi's.

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app
thnx for the hope will try flash again and see another app can make that
 
adnan7khan
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 379
Join Date: Dec 2012
Location: Jhelum, Pakistan
Quote:
Originally Posted by medoyosef View Post
may be flash room again the dialar cant be retore again thnx dude for the help i try xposed but nothing change
you have to set the dpi of contacts too , in order to change the Dpi of Dialer
Else you can use the MOds from here.. If you don't wana do Manually
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2515179
If you Feel my Post helped you, Just HiT & KiLL the 'Thanks' Button
Twitter: Adnan7khan
 
medoyosef
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by adnan7khan View Post
you have to set the dpi of contacts too , in order to change the Dpi of Dialer
Else you can use the MOds from here.. If you don't wana do Manually
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2515179
thnx maan i do now eveything good thnx al for the help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes