Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] change from lte to H/H+

OP geiler affe

4th September 2014, 01:47 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Odense
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Hi folks!
I use S5 Sensation ROMô v6.0 as a daily rom, but i got the 4g lte/ 3G icon in statusbar. Could be nice if this was true but i dont have 4g from my carrier! So how to get back to H/H+ and 3G??
Thanks in advance
5th September 2014, 09:32 AM   |  #2  
Jumaqidi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 190
 
1,097 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Its most probably part of the rom. It doesn't make a difference anyway.

Sent from my GT-I9300 using XDA Free mobile app
5th September 2014, 12:16 PM   |  #3  
Isuru cs's Avatar
Senior Member
Flag Matugama
Thanks Meter: 113
 
210 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
Replace system ui.then u can see

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
5th September 2014, 01:33 PM   |  #4  
Tkkg1994's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 240
 
412 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by geiler affe

Hi folks!
I use S5 Sensation ROMô v6.0 as a daily rom, but i got the 4g lte/ 3G icon in statusbar. Could be nice if this was true but i dont have 4g from my carrier! So how to get back to H/H+ and 3G??
Thanks in advance

In your rom, there should be in the settings, if it should choose LTE, H+ or Edge, just choose H+ and Edge, without the LTE
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes