5,605,187 Members 37,802 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Changing from aosp rom to stock touchwiz

Tip us?
 
lopiop
Old
#1  
lopiop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 110
Posts: 573
Join Date: Jan 2012
Default Changing from aosp rom to stock touchwiz

Hello all, so right now im on slimbean 4.3 rom and was considering returning to stock 4.3 (mk6) jellybean update. I've read around the threads that there are rom which are prerooted and deodexed and can be flashed in cwm, but im not so sure about the modem part, as ive never changed my modem since purchasing the phone.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2569180
Can anyone advice me about this and what should i do? When i check my about phone it is i9300XXEMA5
Also if i flash a custom stock rom like this one
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2541054
Do I have to change the modem?
 
JJEgan
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 4406
Posts: 23,036
Join Date: Oct 2010
You need to read the faqs and guides .
You need to read the custom rom description regarding modems some include a modem .

The rom you linked to says almost at the top of its introduction .

<<<<<(this flashes the MK6 modem(EFS V2) and the new version does not include an option to backup.) >>>>

It flashes a new modem .
The Following User Says Thank You to JJEgan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lopiop
Old
#3  
lopiop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 110
Posts: 573
Join Date: Jan 2012
so if it gives several options for modems in aroma installer, which one should i choose?
 
JJEgan
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 4406
Posts: 23,036
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by lopiop View Post
so if it gives several options for modems in aroma installer, which one should i choose?

The one you want for your network its all in the faqs .
 
Benoob
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 18
Posts: 24
Join Date: Oct 2013
Guide to unroot/back to stock

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1710613
 
lopiop
Old
#6  
lopiop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 110
Posts: 573
Join Date: Jan 2012
if i flash the modem which is included in the custom rom, will i have the no network, imei problem, or will it not bother my efs? i already backed up my efs and was planning to try out this 4.3 rom
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2060403
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes