Post Reply

[Q] How to make wifi working on Hypermax V9?

OP pazdzioch564

26th June 2014, 11:39 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Hello!
Yesterday i installed ROM Hypermax 9. But i can't connect to my home network. I'm sure that I'm typing a good password.
In ROM topic there is a tip:
"Create a New file and name it .cid.info
Then open the file an write "murata" in it. Save it, reboot and you have wifi"

But for me it doesn't work or or I'am doing it wrong. Could You give me any tips which will help? Thank you so much!
26th June 2014, 01:19 PM   |  #2  
kunal1540's Avatar
Senior Member
Flag City of oranges
Thanks Meter: 353
 
745 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Have you given it permissions rw-rw-r to the file?

Press thanx if i helped you in anyway...
The Following 2 Users Say Thank You to kunal1540 For This Useful Post: [ View ]
26th June 2014, 02:38 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by kunal1540

Have you given it permissions rw-rw-r to the file?

Press thanx if i helped you in anyway...

It works now. Thanks
30th June 2014, 04:09 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
path to create the .cid.info to mke wifi work properly
can anyone pls tell me in which location i shoud create the cid whether should i place it in system foldder or private app or config
9th July 2014, 04:35 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
wifi not connecting
i have this problem too
where to put these files ???
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes