Post Reply

Contacts disappeared

29th May 2014, 01:30 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
This kind of got lost in the midst of bigger stuff in the other thread so I figured I'd try one specifically for it, since it's my main issue.

My contacts were saved to my device (or SIM maybe?), not my google account. I know, bad idea, but it was unintentional and it's done. Due to another issue I had to remove and re-add my google account to my phone. When I did this, all of my contacts disappeared. Nothing shows up in my contacts app and when I get a call from someone that I had as a contact I only see their number, not their name/contact info.

I don't know what the relation is between my contacts that were stored on my device and my google account being temporarily removed from my phone, but I don't think those contacts are actually deleted. If I go into the app manager I see something there called "contacts storage" that is 9.2mb in size. I'm guessing this still has the contact's info? Is there any way to retrieve this and/or get them to show up again?
30th May 2014, 12:05 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
145 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
You can change which storage you want to use for contacts. While in contacts hit the menu button.. From there it's relatively easy..

When you get your contacts to didplay it's worth merging with google and filter the storage to google only.
4th June 2014, 02:02 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by shivadow

You can change which storage you want to use for contacts. While in contacts hit the menu button.. From there it's relatively easy..

When you get your contacts to didplay it's worth merging with google and filter the storage to google only.

None of these work for me. If I change the contacts to display to "device" it shows only the built-in AT&T contacts (view your bill, etc). If I choose SIM card it displays nothing.

Same deal with import. Shows nothing found.
4th June 2014, 09:43 AM   |  #4  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 697
 
3,122 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
If you have an American model of the s3 then you are in the wrong forum, this is for the i9300 only.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes