FORUMS

Make Your Network Smart – XDA Xposed Tuesday

We rave about the features and abilities of our smartphones. However, in order for … more

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

What am I doing wrong?

92 posts
Thanks Meter: 4
 
By lolamarcel, Member on 10th January 2014, 08:49 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th January 2014, 02:40 PM |#11  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
More
hey,

exactly these thoughts I had just as well.
Meanwhile, I have written this text did something on the screen ... the phone goes again.

Thanks to all


So now just flash a recovery and then flash as usual custom of Rome?


Edit:

GT-I9300
Android 4.3
Baseband I9300BOUGMK3
Kernel: 3.0.31-2303192 dpi@DELL338#1 FriDec 13 21:55:31 KST2013
Build: JSS15J.I9300XXUGML2

Edit2:

Hey,


so, now I have successfully flashed TWRP and tested.

Now I'll try to flash CM11 ... hopefully it starts this time also

Edit 3:

so, now it has worked wonderfully.

Thanks again for the help
Last edited by lolamarcel; 11th January 2014 at 04:53 PM.
The Following User Says Thank You to lolamarcel For This Useful Post: [ View ]
 
 
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes