5,597,354 Members 33,138 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Encryption Failed on SG3

Tip us?
 
ezekiel131
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2014
Location: Nuevo Laredo
Default Encryption Failed on SG3

Hello

I've tried everything regarding an encryption error on my Galaxy SIII, I have tried several stock roms but I always get the same error.

<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300UBEMH2_I9300UBEMH1_I9300UVYEMH1_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> boot.img
<ID:0/006> NAND Write Start!!
<ID:0/006> recovery.img
<ID:0/006> system.img
<ID:0/006> FAIL!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

It always gets stuck at system.img.

Please help!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20140108_233819.jpg
Views:	977
Size:	149.6 KB
ID:	2538888   Click image for larger version

Name:	error.jpg
Views:	995
Size:	154.1 KB
ID:	2538889  
 
rennyhernandez
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ezekiel131 View Post
Hello

I've tried everything regarding an encryption error on my Galaxy SIII, I have tried several stock roms but I always get the same error.

<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300UBEMH2_I9300UBEMH1_I9300UVYEMH1_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> boot.img
<ID:0/006> NAND Write Start!!
<ID:0/006> recovery.img
<ID:0/006> system.img
<ID:0/006> FAIL!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

It always gets stuck at system.img.

Please help!
I have the exact same problem. Did you came out with a solution?
 
JellyYogurt
Old
#3  
JellyYogurt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 168
Posts: 916
Join Date: Dec 2013
Can u boot ur fone? Did u factory reset like it said?

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
 
rennyhernandez
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
I boot in recovery and download mode. I did not do factory reset like it said. I pressed the power off button.
 
JellyYogurt
Old
#5  
JellyYogurt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 168
Posts: 916
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by rennyhernandez View Post
I boot in recovery and download mode. I did not do factory reset like it said. I pressed the power off button.
Why did u not lol... So u can't boot normally?

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
 
rennyhernandez
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
I can't boot normally. It freezes in Samsung logo. I tried to reinstall stock flash rom but nothing.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more