Post Reply

[Q] Foxhound v2.2 toggle

25th February 2013, 02:56 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
hey guys can any 1 tell me how to insert wanted notification toggle in foxhound v2.2 . (Not stock notification)
25th February 2013, 05:45 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag Kyiv
Thanks Meter: 1,094
 
5,007 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Re: [Q] Foxhound v2.2 toggle
flash the mod?
25th February 2013, 08:09 AM   |  #3  
dladz's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 758
 
3,676 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Re: [Q] Foxhound v2.2 toggle
Quote:
Originally Posted by futong

hey guys can any 1 tell me how to insert wanted notification toggle in foxhound v2.2 . (Not stock notification)

Plz post this in either foxhound q+a or if you get no answer there, put it in the normal thread.

I've been away so haven't flashed 2.2 yet. I'm still on v2.

Sent from my GT-I9300 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes