Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Galaxy S3 stuck in loading

OP sikas

18th June 2014, 07:57 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 10
 
58 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Hello guys,

My galaxy s3 out of sudden stuck on loading screen. The samsung service told me that the phone is dead and won't work, but I beg to differ since it is on the loading screen. I need to recover the contacts by any means. Not all contacts are synced to google. Can anyone help?

Tried to access recovery (vol up+home+power) phone not booting at all and I have to remove the battery
Last edited by sikas; 18th June 2014 at 08:51 PM.
18th June 2014, 09:58 PM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 745
 
3,395 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
In download mode is the product name blank?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
18th June 2014, 10:43 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 10
 
58 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by boomboomer

In download mode is the product name blank?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

All I can sre is the samsung logo with the model. That's all
19th June 2014, 10:53 AM   |  #4  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 745
 
3,395 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
If download mode is broken then you have a hard brick, try a usb jig but probable you need a new motherboard.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
19th June 2014, 06:38 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 10
 
58 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by boomboomer

If download mode is broken then you have a hard brick, try a usb jig but probable you need a new motherboard.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

How can I know if the download mode is broken or not?
19th June 2014, 08:03 PM   |  #6  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 745
 
3,395 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Go read the sticky thread in general forum, for new users.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes