ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Android Studio Reaches Release Candidate Status

Android app developers have a few options when comes to Android IDEs. One of the most … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Google Keyboard

OP JoseLoarca97

23rd March 2014, 08:32 AM   |  #1  
OP Member
Flag Ciudad de Guatemala
Thanks Meter: 13
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hi people, in the last day, i noticed Google Keyboard was using a lot of data traffic (thanksfully i was using wifi) it has consumed over 3 gigabytes! Anyone knows why? I disabled it and now im using other keyboard (Minuum) but i would like to use again Googles one.
PD. Sorry for my bad English.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-23-00-24-52.png
Views:	402
Size:	130.6 KB
ID:	2645191  
Last edited by JoseLoarca97; 23rd March 2014 at 05:07 PM.
24th March 2014, 06:50 AM   |  #2  
OP Member
Flag Ciudad de Guatemala
Thanks Meter: 13
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Anyone?
24th March 2014, 08:54 AM   |  #3  
toshal_tambave's Avatar
Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 18
 
99 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Question
Quote:
Originally Posted by JoseLoarca97

Hi people, in the last day, i noticed Google Keyboard was using a lot of data traffic (thanksfully i was using wifi) it has consumed over 3 gigabytes! Anyone knows why? I disabled it and now im using other keyboard (Minuum) but i would like to use again Googles one.
PD. Sorry for my bad English.

Well That's Really strange ..............Check in App Manager whether it has grown in size ????

Also What Rom are You using and did u install google keyboard externally ???? Just checking Incase it Could be some Malware
25th March 2014, 12:40 AM   |  #4  
OP Member
Flag Ciudad de Guatemala
Thanks Meter: 13
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by toshal_tambave

Well That's Really strange ..............Check in App Manager whether it has grown in size ????

Also What Rom are You using and did u install google keyboard externally ???? Just checking Incase it Could be some Malware

Nope, it hasn't grow. I'm using CyaongenMod, 20140322 nightly and PA Gapps.
25th March 2014, 09:59 PM   |  #5  
toshal_tambave's Avatar
Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 18
 
99 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by JoseLoarca97

Nope, it hasn't grow. I'm using CyaongenMod, 20140322 nightly and PA Gapps.

Looks Like a Malware then .....get your phone scanned
25th March 2014, 10:37 PM   |  #6  
OP Member
Flag Ciudad de Guatemala
Thanks Meter: 13
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by toshal_tambave

Looks Like a Malware then .....get your phone scanned

Seems to be a bug... Flashed newer version of Gapps and everything is ok
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes