FORUMS
Remove All Ads from XDA

Google Play problem

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By tcoteco, Junior Member on 22nd February 2014, 01:36 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The play google is giving problem, it is closing alone, especially when I click search. I cleared the cache and nothing, do not know what else to do. I'm using the stable version CM10.2 and GAPPS 4.3.0.

And it happens after a while, it always works normal at first, but after a while it starts to close. I installed this rom yesterday. A few days ago I was with this rom and the same thing happened, and I ended up going back to stock. And yesterday I decided to use the CM again and the problem persists.

thank you
Last edited by tcoteco; 22nd February 2014 at 01:44 PM.
 
 
22nd February 2014, 01:54 PM |#2  
tallman43's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Android
Thanks Meter: 588
 
More
Quote:
Originally Posted by tcoteco

The play google is giving problem, it is closing alone, especially when I click search. I cleared the cache and nothing, do not know what else to do. I'm using the stable version CM10.2 and GAPPS 4.3.0.

And it happens after a while, it always works normal at first, but after a while it starts to close. I installed this rom yesterday. A few days ago I was with this rom and the same thing happened, and I ended up going back to stock. And yesterday I decided to use the CM again and the problem persists.

thank you

Use a different version of gapps Banks or PA or another that's compatible..
22nd February 2014, 02:01 PM |#3  
OP Junior Member
Flag Capanema
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tallman43

Use a different version of gapps Banks or PA or another that's compatible..

But what? I'm new in these things. I'm using the gapps-jb-20130813-signed
22nd February 2014, 02:12 PM |#4  
OP Junior Member
Flag Capanema
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Where do I find to download? I can't find. Thanks
24th February 2014, 05:15 PM |#5  
SteStanich's Avatar
Senior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 316
 
More
Did u try dirty flashing again rom and gapps? I solved this same issue by cleaning cache and dalvik and reflashing rom again.

sent from Neatrom'd i9300
24th February 2014, 11:54 PM |#6  
OP Junior Member
Flag Capanema
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Now it seems solved. I put the Cyanogenmod 11 and boeffla kernel. I'm 2 days and everything is normal, until the camera no longer crashes.

Thank you all for your help.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes