Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] GS3 not recongnised in UL Modus from PC

OP Mind The Joker

23rd February 2014, 01:05 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I am using Android 4.3 (Buildnumber: JSS15J:I9300XXUGML29) and wanted to root it.

If I connect the phone via USB to the PC in normal modus it will be found an recognised (with and without USB debugging switched on) by the PC and the port connected to will be shown by Odin.

As soon as I go into upload mode it will not be seen by the PC (again with and without USB debugging switched on) and Odin does not show anything.

Thanks for any help in advance.

MTJ
23rd February 2014, 06:24 AM   |  #2  
amirTor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
402 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by Mind The Joker

I am using Android 4.3 (Buildnumber: JSS15J:I9300XXUGML29) and wanted to root it.

If I connect the phone via USB to the PC in normal modus it will be found an recognised (with and without USB debugging switched on) by the PC and the port connected to will be shown by Odin.

As soon as I go into upload mode it will not be seen by the PC (again with and without USB debugging switched on) and Odin does not show anything.

Thanks for any help in advance.

MTJ

- Remove installed drivers (control panel-> devices and printers)
- Reinstall Samsung drivers (or Kies3)
- Replace cable and USB port

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes