Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,915 Members 42,330 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help please :)

Tip us?
 
Chrisamgad
Old
(Last edited by Chrisamgad; 5th June 2014 at 11:37 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Feb 2014
Default Help please :)

Does anyone know how to rename those again in the screenshot that happened (when i was changing wallpaper)....
Iam using Imperium v26 ROM


EDIT:That only happens when set wallpaper>"Home Screen "
It is named correctly as Gallery in "Lock Screen" and in "Home screen and Lock Screen"

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-06-01-23-43.jpg
Views:	25
Size:	73.6 KB
ID:	2782777
 
kunal1540
Old
#2  
kunal1540's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 347
Posts: 749
Join Date: Jun 2013
Location: City of oranges
These are not home screen and lock screen.
These are the names of apk of the two galleries you have installed.
Just direct one of them and crop will be done by that gallery

Press thanx if i helped you in anyway...
 
Jumaqidi
Old
#3  
Jumaqidi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 185
Posts: 1,054
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by kunal1540 View Post
These are not home screen and lock screen.
These are the names of apk of the two galleries you have installed.
Just direct one of them and crop will be done by that gallery

Press thanx if i helped you in anyway...
He knows tat. He is saying why the galleries name are like tat.

To OP: I dun think there is a way to change it but it does not affect the end result of u pressing it if it is the correct name or not.
 
Chrisamgad
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Jumaqidi View Post
He knows tat. He is saying why the galleries name are like tat.

To OP: I dun think there is a way to change it but it does not affect the end result of u pressing it if it is the correct name or not.
Yea I mean that ^
 
Jumaqidi
Old
#5  
Jumaqidi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 185
Posts: 1,054
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Chrisamgad View Post
Yea I mean that ^
Yeah but I doubt there is anyway to solve it but u can know which app u are gg based on the icon, so there is actually no harm.

Sent from my GT-I9300 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to Jumaqidi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Chrisamgad
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Jumaqidi View Post
Yeah but I doubt there is anyway to solve it but u can know which app u are gg based on the icon, so there is actually no harm.

Sent from my GT-I9300 using XDA Free mobile app
Ok thanks anyways
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Change the Alarm Icon in the Status Bar with Xposed

It’s hard to find a more hated object than your alarm clock. They wake us up nearly … more

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more

Device Review: OnePlus One

Seemingly every day, there are a bunch of new devices being released. Some are budget devices and some are … more

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more