Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How hard to port S5 to S3?

OP virakcam

8th May 2014, 05:28 AM   |  #1  
virakcam's Avatar
OP Member
Flag Phnom Penh
Thanks Meter: 5
 
78 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Is it really hard for Samsung device to port from another phone say like S5 to S3.

For HTC, we can always do it quite easily even though not all the feature are usable.
8th May 2014, 08:32 AM   |  #2  
Bannix's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Check out Revolutionary S5
8th May 2014, 08:40 PM   |  #3  
Andr3y29's Avatar
Senior Member
Flag Buzau
Thanks Meter: 151
 
395 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Wait for @henrylife !
8th May 2014, 08:47 PM   |  #4  
myshakugan's Avatar
Senior Member
Flag Aincrad
Thanks Meter: 117
 
251 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
quite hard I guess. Otherwise, it would have already been done by now, considering how many talented devs we have working here
8th May 2014, 09:09 PM   |  #5  
opssemnik's Avatar
Senior Member
Flag Porto Alegre,Rio Grande Do Sul,Brasil
Thanks Meter: 747
 
1,148 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
not enough ram for s5 full port(ofc excluding all hardware required things that we donīt have)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes