Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How to found mine Carrier ?

OP Formingus

25th January 2014, 05:59 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2007
hi guys,

Any one has ide how to found original rom for mine I9300 except Using Kies

All info i have ATM is

gt-i9300
a3lgti9300a
i9300gsmh

and i found by software that is internatinal what is that mean ?

reggards
25th January 2014, 09:52 AM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 749
 
3,414 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Questions go in the q&a forum, report your own post and ask a moderator to move it.

For the correct rom go to sammobile and find the latest firmware for your country, either generic or carrier specific.
25th January 2014, 01:55 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by boomboomer

Questions go in the q&a forum, report your own post and ask a moderator to move it.

For the correct rom go to sammobile and find the latest firmware for your country, either generic or carrier specific.

Ok i will report it
Thank you for replay but i dont know mine country either
I uy it from mine friend

Regards
25th January 2014, 02:27 PM   |  #4  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 749
 
3,414 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
You need to use firmware for the country you are standing in, country of origin doesn't matter.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
25th January 2014, 04:43 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 4,428
 
23,044 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Formingus

Ok i will report it
Thank you for replay but i dont know mine country either
I uy it from mine friend

Regards


Stand in the street and ask a passer by what country is this .
18th November 2014, 09:42 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by JJEgan

Stand in the street and ask a passer by what country is this .

You can do that instead of me, give it try
19th November 2014, 12:53 PM   |  #7  
WassupNova's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
More
Hey
Search here:
The forum doesn't let me post the link so I will replace . as DOT
wwwDOTmrcrabDOTnet/androidfirmware/GT-I9300/Samsung-Galaxy-S3-International-GT--I9300.htm



If i helped you press THANKS button :P
19th November 2014, 02:11 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Have a look here (replace DOT with "."):

samsung-updatesDOTcom/device/?id=GT-i9300

and download the version for your region....

---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:05 ----------

Quote:
Originally Posted by WassupNova

Search here:
The forum doesn't let me post the link so I will replace . as DOT
wwwDOTmrcrabDOTnet/androidfirmware/GT-I9300/Samsung-Galaxy-S3-International-GT--I9300.htm



If i helped you press THANKS button :P

Seems like the site is not working...
Last edited by BakerM4n; 19th November 2014 at 02:14 PM.
The Following User Says Thank You to BakerM4n For This Useful Post: [ View ]
19th November 2014, 04:20 PM   |  #9  
WassupNova's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
More
error
Quote:
Originally Posted by BakerM4n

Have a look here (replace DOT with "."):

samsung-updatesDOTcom/device/?id=GT-i9300

and download the version for your region....

---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:05 ----------



Seems like the site is not working...

Yes , is not working because i forgot the l of html at the end
try again replacing (DOT) with (.)
wwwDOTmrcrabDOTnet/androidfirmware/GT-I9300/Samsung-Galaxy-S3-International-GT--I9300.html

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
carrier, country, i9300
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes