Post Reply

Anyone having issues transferring files?

OP KennyLegend

17th June 2012, 02:39 PM   |  #1  
KennyLegend's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cork
Thanks Meter: 1,214
 
5,692 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Anyone having any trouble putting music/movies onto their device? Also won't allow me to remove photos etc already on my device.

My pc recognises the device as mtp and I can access files etc but I go to transfer photos to my pc nothing happens.

When I try to put movies on it comes up with an error.

Only way I was able to do it was through Kies which I hate using cause it's a load of crap..

Initially I wondered if it was the custom rom i was using but I restored my previous stock rom BUALE6 and still the same.

Anybody got any ideas on this?

Sent from my GT-I9300 using xda premium
17th June 2012, 06:07 PM   |  #2  
KennyLegend's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cork
Thanks Meter: 1,214
 
5,692 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Anybody got any ideas?

Sent from my GT-I9300 using xda premium
17th June 2012, 06:19 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 435
 
1,292 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
You can try putting your phone's external SDcard in mass-storage mode;
http://forum.xda-developers.com/show...6&postcount=58

Are you trying to put files on the internal or external SD card?
It should work out-of-the-box with Windows7.
17th June 2012, 06:21 PM   |  #4  
Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
No issues like that. I did have some problems when using Omega 5.1 that have all been sorted by flashing Siyah 1.1. Don't know if that is worth a try? Omega also includes Kopfgeldjaeger's USB mass storage solution http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1711009 that might be of help. Are you using an external SD or internal?
17th June 2012, 10:49 PM   |  #5  
KennyLegend's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cork
Thanks Meter: 1,214
 
5,692 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Thanks guys... I was using my old reliable windows xp pc. Never failed me before nlw.

I want to stay on stock kernel for now and I don't have en external sd card so it's all on internal for now.

Maybe my pc has had it

Sent from my GT-I9300 using xda premium
Last edited by KennyLegend; 17th June 2012 at 10:55 PM.
19th June 2012, 09:28 PM   |  #6  
KennyLegend's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cork
Thanks Meter: 1,214
 
5,692 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
This is weird. it works fine on my Win7 laptop but not on my Win xp pc. I've un installed drivers and reinstalled them. Even reinstalled kies. Still won't work.

Is this an incompatibility with win xp?

Sent from my GT-I9300 using xda premium
19th June 2012, 09:45 PM   |  #7  
Member
Flag Cork
Thanks Meter: 12
 
93 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
XP didnt work for me, all sorted once I used a PC with Windows 7
Seems as if the drivers dont support XP
19th June 2012, 11:26 PM   |  #8  
KennyLegend's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cork
Thanks Meter: 1,214
 
5,692 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Interesting.... Hmmmm.....

Sent from my GT-I9300 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes