Post Reply

[Q] LED indicator always on

OP allexanderrr

11th March 2014, 06:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
First I want to apologise for my bad english. Now, the problem is that the LED indicator on my galaxy is always ON. There is a dim red constant light. The phone isn't charging or having low battery. Even when the phone is switched off the light is still there. It shuts down only when the battery is unplugged. All other notification lights are working well even when plugged in charging the red light is brighter. I'm using Stock 4.3 Jelly Bean and I'll attach a picture if you didn't understand what I was explaining. Thanks !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20140311_171612[1].jpg
Views:	36
Size:	88.3 KB
ID:	2625351  
11th March 2014, 06:56 PM   |  #2  
kunal1540's Avatar
Senior Member
Flag City of oranges
Thanks Meter: 353
 
745 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
That's the proximity sensor not LED... It must be in active mode constantly due to some app you have installed.. So just look fit any app that might have permissions for your sensor....

Sent from my GT-I9300
11th March 2014, 07:24 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
No it's not the proximity sensor. I made the picture with a mirror because I didn't have another phone or a camera in hand. The problem is with the led light which is on the left side of the earpiece.
11th March 2014, 08:22 PM   |  #4  
tallman43's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Android
Thanks Meter: 347
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by allexanderrr

No it's not the proximity sensor. I made the picture with a mirror because I didn't have another phone or a camera in hand. The problem is with the led light which is on the left side of the earpiece.

Try this app see if you can disable it >> https://play.google.com/store/apps/d...flowlite&hl=en <<
11th March 2014, 09:07 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
It didn't work....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes