Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Menu button bug

OP johnjohnson250

4th January 2014, 12:43 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Hey Guys

My menu button has been playing up recently ... for some reason when i open any app it seem to automatically press i.e even when i dont touch the device the menu button is being held and the menu for that app keeps popping up and i havent got a clue why.... i dont think its a hardware issue, i havent dropped it or anything but i have had this problem with SPR 7.0 and with the galmour s4/n3 roms as well any help is greatly appreciated
4th January 2014, 03:36 PM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 752
 
3,428 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Flash back to full stock with factory reset. If still the same then hardware.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
5th January 2014, 05:03 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Hmm it seems as it is temporarily fixed, I wiped cache and dalvik cache and it seems to fixed atm but i did this before flashing the rom anyway ..... Thanks for your help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes