Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Menu and Back buttons not work and Camera problem, PLS HELP

OP Paul Koty

2nd May 2014, 01:15 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
263 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Hi, I have problem with mz i9300. There is problem my menu and back buttons not working not light. Phone too write whan I open camera: PROBLEM WITH CAMERA and canīt use camera.
Problem with menu and back buttons is 100% NOT with flex cable or display! I have tryed 2 diferend displays and phones, display working 100%.
Pls help if is my phone just bricked or I have HW problem? Thanks for any reason to solve my problem.
2nd May 2014, 10:27 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
263 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by Paul Koty

Hi, I have problem with mz i9300. There is problem my menu and back buttons not working not light. Phone too write whan I open camera: PROBLEM WITH CAMERA and canīt use camera.
Problem with menu and back buttons is 100% NOT with flex cable or display! I have tryed 2 diferend displays and phones, display working 100%.
Pls help if is my phone just bricked or I have HW problem? Thanks for any reason to solve my problem.

My button firmware show me version 0/0
3rd May 2014, 05:16 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
263 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Cam problem+soft keys problem+now I have new problem with signal
Now I see, I cant call because if I call I have full signal but in 5sec is gone / NO SIGNAL

PLS help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes