Post Reply

Mobile data in cm11

OP HidekiRyuga

28th May 2014, 05:40 PM   |  #1  
OP Member
Flag San Fernando
Thanks Meter: 19
 
74 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Please help I cant use mobile data in cm11 anyone?thanks..
29th May 2014, 11:11 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by HidekiRyuga

Please help I cant use mobile data in cm11 anyone?thanks..

Not an answer, sorry, but I have this problem too! CM11 M6, CM11 Nightlies, CM11 Installer versions have the same problem on I9300 - barely receives any mobile data. Some get through, but very rarely.. Trying to find and flash different modem or something.. Just learning stuff..
1st June 2014, 01:10 PM   |  #3  
vinceducut's Avatar
Member
Flag Las Piņas City
Thanks Meter: 6
 
32 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by donatasben

Not an answer, sorry, but I have this problem too! CM11 M6, CM11 Nightlies, CM11 Installer versions have the same problem on I9300 - barely receives any mobile data. Some get through, but very rarely.. Trying to find and flash different modem or something.. Just learning stuff..


Do you guys get some signal?


Sent from my iPad using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes